Keurslager Coert Stronkhorst

Keurslager Stronkhorst geeft gouden rookworsten weg

AMSTELVEEN - Keurslager Stronkhorst is wederom in de prijzen gevallen. De rookworsten van de slager aan de Amsterdamseweg zijn met goud bekroond.

De vakwedstrijd waar de prijzen worden uitgereikt, is georganiseerd door de VAS, de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie. Vorig jaar viel de slager al in de prijzen met maar liefst 29 verschillende ambachtelijke producten uit de eigen worstenmakerij/rokerij. Dit jaar bestaat de slagerij 90 jaar en dat werd eerder dit jaar al gevierd.

Spaarkaart
Voor de trouwe klanten van Keurslagerij Stronkhorst is de eigenaar begonnen met een spaarkaartactie. Bij elke vijf euro die wordt besteed bij de slager, ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart met 10 stempels, ontvangt u een gratis met goud bekroonde rookworst! De actie loopt tot en met 2 december 2017.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.