Keurslager Coert Stronkhorst

Keurslager Stronkhorst geeft gouden rookworsten weg

AMSTELVEEN - Keurslager Stronkhorst is wederom in de prijzen gevallen. De rookworsten van de slager aan de Amsterdamseweg zijn met goud bekroond.

De vakwedstrijd waar de prijzen worden uitgereikt, is georganiseerd door de VAS, de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie. Vorig jaar viel de slager al in de prijzen met maar liefst 29 verschillende ambachtelijke producten uit de eigen worstenmakerij/rokerij. Dit jaar bestaat de slagerij 90 jaar en dat werd eerder dit jaar al gevierd.

Spaarkaart
Voor de trouwe klanten van Keurslagerij Stronkhorst is de eigenaar begonnen met een spaarkaartactie. Bij elke vijf euro die wordt besteed bij de slager, ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart met 10 stempels, ontvangt u een gratis met goud bekroonde rookworst! De actie loopt tot en met 2 december 2017.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.