Komende zondag curiosamarkt op Rembrandtweg Amstelveen

Amstelveen - Op de Rembrandtweg in Amstelveen wordt zondag 29 mei 2022 een curiosamarkt gehouden tussen 10.00 en 16.30 uur.

Op de markt is een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, brocante, curiosa, en verzamelobjecten te vinden. Ruim tachtig standhouders presenteren een  collectie artikelen.

Er is van alles op deze markt te vinden: kleinste snuisterijen, prenten, schilderijen, glaswerk, antiquarische boeken, KLM-huisjes en andere verzamelobjecten.

Bij de oversteek ter hoogte van de C&A/Rembrandthof is een stand waar alle uitgegeven nostalgische Verkadealbums, oude schoolplaten en landkaarten zijn te bewonderen. De toegang tot de markt is gratis. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 vandaag 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.