KPMG Lentemarathon

KPMG Lentemarathon zoekt vrijwilligers

Amstelveen - De KPMG Lentemarathon is op zoek naar vrijwilligers voor haar hardloopevent op zondag 19 maart 2023. Zonder vrijwilligers kan een evenement niet draaien, en zo ook Amstelveens mooiste hardloopevent niet. De organisatie is op zoek naar meerdere posities binnen het vrijwilligerspeloton.

Waterposten

Een sportevent is natuurlijk niet te organiseren zonder de juiste voeding en hydratatie. De organisatie van de KPMG Lentemarathon is op zoek naar vrijwilligers die de waterposten onderweg kunnen bemannen en voor de lopers de cruciale bevoorrading kunnen verzorgen.

Verkeersregelaars

Hiervoor moet men een (gratis) online instructie volgen. Bijkomend voordeel hiervan is dat hiermee een verklaring verdiend wordt die een jaar geldig is, voor bijna alle evenementen in Nederland.

Begeleider (fiets)

De lopers moeten begeleid worden tijdens hun traject. Dit gebeurt door zogenaamde voorfietsers, die voor de afstanden uit fietsen en de verkeersregelaars aangeven dat de lopers er aan komen. Hiervoor is eigen vervoer wenselijk.

Aanmelden

Voel jij je geroepen om een van deze posities in te vullen? De organisatie van de KPMG Lentemarathon hoort maar al te graag van jou. Check de site en geef je op als vrijwilliger.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.