KPMG Lentemarathon

KPMG Lentemarathon zoekt vrijwilligers

Amstelveen - De KPMG Lentemarathon is op zoek naar vrijwilligers voor haar hardloopevent op zondag 19 maart 2023. Zonder vrijwilligers kan een evenement niet draaien, en zo ook Amstelveens mooiste hardloopevent niet. De organisatie is op zoek naar meerdere posities binnen het vrijwilligerspeloton.

Waterposten

Een sportevent is natuurlijk niet te organiseren zonder de juiste voeding en hydratatie. De organisatie van de KPMG Lentemarathon is op zoek naar vrijwilligers die de waterposten onderweg kunnen bemannen en voor de lopers de cruciale bevoorrading kunnen verzorgen.

Verkeersregelaars

Hiervoor moet men een (gratis) online instructie volgen. Bijkomend voordeel hiervan is dat hiermee een verklaring verdiend wordt die een jaar geldig is, voor bijna alle evenementen in Nederland.

Begeleider (fiets)

De lopers moeten begeleid worden tijdens hun traject. Dit gebeurt door zogenaamde voorfietsers, die voor de afstanden uit fietsen en de verkeersregelaars aangeven dat de lopers er aan komen. Hiervoor is eigen vervoer wenselijk.

Aanmelden

Voel jij je geroepen om een van deze posities in te vullen? De organisatie van de KPMG Lentemarathon hoort maar al te graag van jou. Check de site en geef je op als vrijwilliger.

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'