KVA laat kleintjes kennismaken met korfbal

AMSTELVEEN - Korfbal Vereniging Amstelveen (KVA) organiseert zaterdagochtend 13 mei een zogenaamde Kangoeroe-ochtend voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Zij kunnen dan spelenderwijs kennismaken met korfbal.

Vanaf 9.45 uur  vindt de inloop plaats op het kunstgrasveld van KVA aan Startbaan 1 (naast het atletiekveld) Om 10.00 uur begint een warming-up en daarna start het Kangoeroe programma dat tot 11.00 uur duurt. 

Deelname is gratis. Je kunt gewoon langskomen en de kinderen kunnen gerust mee sporten. Aanmelden mag ook. Doe dit via: kangoeroes@kvakorfbal.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kvakorfbal.nl


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.