KWF

KWF-collecte in Amstelveen: ruim 35.000 euro opgehaald

Amstelveen – KWF Kankerbestrijding heeft tijdens de recente collecteweek in Amstelveen in totaal € 35.738,50 opgehaald.

Dankzij de vrijgevigheid van Amstelveners tijdens de collecteweek kan KWF meer investeren in haar doelen zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte (klik hier).

Collecteteam KWF Amstelveen

Het collecteteam van KWF Amstelveen heeft op dit moment een aantal openstaande vacatures waaronder een straatcollecte coördinator, een communicatie & PR vertegenwoordiger, wijkhoofden en nieuwe collectanten. Heeft u vragen en/of interesse in de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Bas Gijsbers via secretaris@kwf-amstelveen.nl

70e KWF-collecteweek

De afgelopen collecteweek was extra bijzonder doordat het de 70e editie was. Prinses Beatrix verrichte op 31 augustus de eerste slag van een speciale KWF Munt ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF Kankerbestrijding. De week erna gingen maar liefst 80.000 collectanten de straat op, verspreid over 800 collecteteams. Het collecteteam van Amstelveen was met bijna 300 collectanten goed vertegenwoordigd.

Over KWF Kankerbestrijding

Een gift aan KWF Kankerbestrijding maakt nieuwe doorbraken in kankeronderzoek mogelijk. Dat helpt: sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar maar liefst 65%. Daarnaast besteedt KWF de opbrengst van de collecte aan het voorkomen van kanker en aan ontwikkelingen waardoor mensen een beter leven krijgen tijdens en na de ziekte.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.