Laatste kerst bij Tuincentrum Life & Garden Amstelveen

Amstelveen – Tuincentrum Life & Garden aan de Handweg in Amstelveen zal zijn deuren sluiten op 1 juli 2020. De winkel ruimt om die reden richting de kerstdagen groots op. Vanaf 18 december geeft de winkel 70 procent korting op alle kerstartikelen.

Hoewel het bedrijf nog tot de zomer operationeel zal zijn, is de kerst in de ogen van eigenaar Paul Jongerius een mooi moment om aan te kondigen dat sluiting halverwege 2020 zal plaatsvinden. "Mijn vader nam begin 70-er jaren een kwekerij over op deze plek. Dat is over de jaren heen uitgegroeid tot wat het nu is. Ik heb samen met mijn team vele jaren met veel plezier en voldoening hard gewerkt aan dit tuincentrum. Het is nu tijd om met pensioen te gaan."

Plannen

Op de vraag of niet iemand het bedrijf zou willen overnemen reageert Paul: "De gemeente presenteerde 18 jaar geleden al een nieuwe visie voor het gebied de Oostelijke Poeloever. De wens daarin was duidelijk gericht op woningbouw." Hij vervolgt: "Het is een prachtige locatie, direct aan de Amstelveense Poel, zeer geschikt voor woningbouw. Het is in deze tijd van internet sowieso niet eenvoudig om een fysieke winkel rendabel te houden. Voor een modern concurrerend tuincentrum is deze locatie te klein”.

Feest

Paul wil de sluiting van de winkel benaderen als een feest. "Het komende voorjaar zal de winkel vol staan met de mooiste planten voor binnen en buiten en alle benodigdheden voor in de tuin. Ook zullen we de komende maanden onze laatste stuks uitverkopen en met mooie pallet deals onze klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat zij in ons hebben gehad. Eerst hopen wij komende dagen nog veel mensen blij te kunnen maken met mooie kerst spulletjes."

Informatie

Tuincentrum Life & Garden is gevestigd aan de Handweg 121 in Amstelveen. Openingstijden:
- ma 13:00-18:00
- di-vrij 09:00-18:00 uur
- zaterdag 09:00-17:00 uur
- zondag 12:00-17:00 uur (15 en 22 december)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.