Lions Club Amstelveen trakteert kinderen op BBQ

Lions Club Amstelveen trakteert kinderen op BBQ Foto: Pixabay.com

Amstelveen - Lions Club Amstelveen heeft voor de 5e keer op rij een uitgebreide BBQ georganiseerd voor ongeveer 50 kinderen die dit jaar eigenlijk niet op vakantie konden, maar met hulp van Humanitas toch een weekje weg zijn geweest.

Ieder kind verdient een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid van de ouders een spelbreker, of is er het geld niet voor. Humanitas regelde voor kinderen in een dergelijke situatie toch een weekje weg in Voorthuizen, begeleid door een kleine dertig geschoolde en enthousiaste vrijwilligers.

BBQ

De stichting Humanitas krijgt geen subsidie en daarom schoot Lions Club Amstelveen voor de 5e keer op rij te hulp met een uitgebreide BBQ voor alle kinderen en de begeleiding. De grillmaster van de Lions Club spreken van een succes: ‘Wat zagen we de kinderen weer genieten. Een ontzettend lekkere en mooie avond die natuurlijk afgesloten werd met een ijsje.’

Lustrum

Uiteraard werden ook de vrijwilligers getrakteerd op de barbecue. Als waardering voor het BBQ lustrum kreeg de Lions Club Amstelveen dit jaar een prachtig schilderij (zie onder) gemaakt door alle kinderen. 'Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij', meldt de Amstelveense serviceclub.

Lions Club Amstelveen is een ‘vriendenclub’ die met elkaar de handen uit de mouwen steken voor goede doelen. Meer informatie via www.amstelveen.lions.nl


Reacties