Amsteldijk Golf

Ludieke 'kieswijzer' Amsteldijk Golf: raak de lijsttrekker

Amstelveen - Golf Amsteldijk speelt op een ludieke manier in op de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen medio maart: op het Amstelveens golfcomplex is een 20 meter lang doek neergehangen met alle lijsttrekkers van de eerste 15 partijen op de kieslijst, waar golfers naar hartelust ballen naar kunnen slaan.

Amsteldijk ziet het als een ludieke manier om te zien wat er in het onderbewustzijn van de golfers leeft onder het motto 'raak je favoriet... of niet'.

De Amsteldijk Kieswijzer werd gisteren (op gepaste afstand) geopend door wethouder Rob Ellermeijer (Sport, VVD) en diverse lokale politici, van onder andere het CDA, D66, VVD en PvdA.

Amsteldijk vraagt met de actie aandacht voor de verkiezingen: 'Campagnes zijn nu lastig te voeren, het enige wat je wellicht kan doen is een kieswijzer op de computer thuis. Kom naar Golf Amsteldijk in Amstelveen voor de Amsteldijkse Kieswijzer', roept het golfcentrum op.

golf_kieswijzer.jpg


Meer nieuws

Horeca vandaag 15:12

Einde verhaal voor legendarische Bells Club Amstelveen

Amstelveen - De legendarische Bells Club in Amstelveen gaat definitief zijn deuren sluiten. De (nacht-)club die de afgelopen jaren bekendheid genoot bij veel jongeren was in de jaren 70 en 80 de place to be voor veel Amstelveners, maar vooral ook in trek bij bekende Nederlanders en beroemdheden.

Sport vandaag 15:00

Drive-In Judolessen bij Judoschool Van Dulken: ‘Dit is echt geweldig’

Amstelveen – ‘Super! Na maanden thuiszitten zijn de kinderen enorm enthousiast en het is een prima coronaproof-concept, ook voor ouders.’ De reacties op het initiatief van Ewoud van Dulken van Judoschool Van Dulken om in de parkeergarage van de Schouwburg Drive-In Judolessen te geven zijn overweldigend.

Horeca vandaag 13:56

Terrasweer! Café Het Wapen geeft signaal af

Amstelveen - Café Het Wapen is één van de Amstelveense horecagelegenheden die vandaag een signaal afgeeft door in vol ornaat het terras buiten te zetten. 

Beauty & Mode vandaag 10:58

De Kapper neemt afscheid van filiaal Rijnstraat

Amstelveen/Amsterdam - De Kapper heeft afscheid genomen van het filiaal aan de Rijnstraat 18 in Amsterdam en gaat zich volledig richten op het filiaal aan de Stationsstraat in Amstelveen.