Danilo en Tawros van Gia Gelato in het Oude Dorp

Maak kans op een grandioze ijstaart van Gia Gelato

Amstelveen – IJssalon Gia Gelato in het Oude Dorp van Amstelveen biedt in samenwerking met AmstelveenZ.nl lezers de kans om een overheerlijke ijstaart te winnen in deze moeilijke feestdagenperiode.

De ijstaarten van Gia Gelato waren vorig jaar een groot succes en vonden gretig aftrek. Ook dit jaar biedt Gia Gelato, dat ondanks de lockdown open is voor Take Away en Bezorging, weer aan in diverse geweldige smaken, zoals Framboos Aardbeien, Cherry Choco, Hazelnoot Praline en  Yoghurt Kers.

Vijf Italiaanse ijstaarten

In totaal worden 5 ijstaarten verloot; kans maken op zo'n overheerlijke Italiaanse Gia Gelato ijstaart is heel eenvoudig: tag onder dit artikel (Facebook of  Instagram) je favoriete vriend(in), familielid of kennis met wie jij  van de overheerlijke Gia Gelato ijstaart zou willen genieten tijdens de lockdown en laat in de reacties weten waaro of stuur een mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. IJstaart. AmstelveenZ maakt de vijf winnaars aanstaande vrijdag (18 december 2020) bekend.

Bestellen

Je kunt de overheerlijkste ijstaarten van Gia Gelato natuurlijk ook gewoon bestellen (24,95) bij Gia Gelato en afhalen in de Dorpsstraat 68 of corona-proof thuis laten bezorgen! Bestellen van een ijstaart kan via 020 823 03 22. Deze week worden ook speciale bestellijsten van Gia Gelato huis-aan-huis bezorgd. Gia Gealto is tussen 17 en 24 december geopend van 12.00 tot 20.00 uur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.