VLN Nieuws
112

Marechaussee paraat bij Schiphol om dreiging boerenprotest

Regio - Rondom Schiphol heeft de Koninklijke Marechaussee diverse controlposten opgezet om de doorgang te kunnen blokkeren voor eventuele protesterende boeren. 

Rond de luchthaven kunnen eventueel snel roadblocks worden opgezet. De Marechaussee heeft ook shovels en pantservoertuigen paraat staan.

vln_marcehaussee.jpg
Controlepost bij Schiphol Zuid, VLN Nieuws

Vooralsnog zijn er geen protesterende boeren gesignaleerd, maar dat zou vandaag nog kunnen komen.

Fotograaf: VLN Nieuws


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen gisteren 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.