AmstelveenZ

Martin en Roelvink zingen op Koningsdag bij Abina

AMSTELVEEN Tino Martin en Dries Roelvink zullen op Koningsdag gaan optreden bij Abina. Het café op de Amsterdamseweg heeft daarnaast ook verschillende andere volkszangers gestrikt voor het jaarlijkse evenement.

Het moet op 27 april uiteraard weer groot feest gaan worden bij café Abina. Traditioneel zal er een podium worden opgebouwd naast de bekende Amstelveense kroeg.

Volkszangers

Tino Martin en Dries Roelvink zijn de meest bekende namen van de artiesten, die zullen gaan optreden. Daarnaast zijn ook de volkszangers Robert Leroy, Mike Peterson, Wesly Bronkhorst, Denny Braaf, Patrick van Veen, Yves Berendse, Danilo, Karel Mahieu en Quincy van de partij. Als klap op de vuurpijl geven de dansers van BuentingSport ook nog eens een demonstratie op het podium.

Het evenement begint om 12.00 uur. Abina heeft gisteren als aankondiging van Koningsdag een video op Facebook gezet.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.