Masterclass Cyber Security

AMSTELVEEN - Cyber security moet anno 2017 een vitaal onderdeel zijn van het risicomanagement van alle (MKB) ondernemingen en organisaties. 

Zeker nu vanaf mei 2018 de boetes op datalekken fiks stijgen en de cybercrime blijft toenemen. Hoe u dit kan voorkomen en de juiste stappen op een pragmatische en betaalbare manier kan zetten, wordt u duidelijk tijdens een masterclass van het Amstelveense bedrijf The Legal Company.

Schrijf nu in voor de praktische en betaalbare masterclass op 18 mei a.s. (Met NBA PE-uren)!
Zie ook: http://thelegalcompany.nl/masterclass-cyber-security-en-datalekken


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.