Meer dan smaakvol ijs

Meer dan smaakvol ijs Foto: Patagonias [Fotograaf: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN - Bij IJssalon Patagonias draait alles om smaak, zoals smaak hoort te zijn. ‘Echte producten met pure ingrediënten voor het beste resultaat’, zo zegt de goedlachse eigenaresse Nuria. Patagonias is een ontmoetingsplek voor zakelijke gesprekken (WiFi aanwezig) en voor een gezellige middag met het gezin. En ijs-liefhebbers kunnen aan de Johannes Calvijnlaan hun geluk niet op, maar vergeet ook vooral het uitgebreide patisserie-assortiment niet, want ook dat is om van te smullen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Bij Patagonias kun je het hele jaar door genieten van meer dan 50 smaken ijs. De medewerkers van de ijssalon zijn gek op hun producten en dat proef je. ‘We vinden het leuk om nieuwe smaken te ontwikkelen. We kunnen dan weken op zoek gaan naar het juiste recept voor de beste smaak, naar onze strenge regels. Alles zonder toevoegingen en met échte producten. In aardbeienijs zitten gewoon ontzettend veel aardbeien, zoals het hoort’, aldus Nuria.

Innovatief

Patagonias verkoopt naast schepijs ook al enige tijd heerlijke bekers ijs voor thuis in de vriezer (van een kwart een half of hele liter). En het bedrijf blijft innoveren, want het beschikt nu ook over een ijskarretje voor kleine feesten en partijen vanaf 15 personen. ‘We vinden het leuk om in Amstelveen ook op kleinere feestjes langs te komen en hebben daarom deze ijskar ontwikkeld. Maar zelf ophalen kan natuurlijk ook.’

Meer dan ijs
Het vriendelijke personeel van Patagonias staat zeven dagen per week voor je klaar. En niet alleen met ijs, smoothies, ijstaarten op maat en milkshakes, maar ook met heerlijke koffie en geweldige lekkernijen.
‘Je momentje van zoet moet echt een beleving zijn, een traktatie. Kinderen vermaken zich bij ons uitstekend in de (uitgebreide) speelhoek, terwijl jij rustig geniet van je kopje koffie met gebak.’
En ben je niet zo’n zoetekauw? Ook voor liefhebbers van hartig zijn er erg lekkere Argentijnse empanadas.

Proeven
Kies je vaak voor dezelfde smaken ijs? De medewerkers van Patagionas vinden het leuk om je te laten kennis maken met het gevarieerde aanbod en proeven hoort daar natuurlijk bij, zodat je echt iets kunt kiezen naar jouw wens.
Overigens is het hebben van een allergie bij Patagonias geen probleem. ‘We gebruiken voor ieder ijs een eigen spatel en sluiten het ijs altijd af, zodat het goed en vers blijft en niet wordt vermengd met andere ijssoorten.’

Bezorging
Al het lekkers van Patagonias kan ook thuisbezorgd worden. De ijssalon is namelijk aangesloten bij UberEATS en Thuisbezorgd en natuurlijk kun je ook via hun eigen website al het lekkers bestellen. Kortom, kom kennis maken met deze specialist die veel meer is dan een ijssalon.


Reacties