Het buitenbad van De Meerkamp. AmstelveenZ

Meerkamp beperkt open door groot onderhoud

Amstelveen – Bij zwembad de Meerkamp in Amstelveen vindt deze zomer groot onderhoud plaats. Verschillende baden zijn daarom enige tijd gesloten.

De Meerkamp meldt op zijn website dat het golfslagbad in verband met het onderhoud gesloten is van maandag 23 juli tot en met vrijdag 10 augustus. Tijdens deze periode kunnen de bezoekers kiezen om een kaartje te kopen voor het binnenbad of voor het buitenbad. In verband met de veiligheid is het niet mogelijk om van het ene bad naar het andere bad te gaan.

Tarieven

Het wedstrijdbad is in verband met het onderhoud gesloten van woensdag 8 augustus tot en met vrijdag 24 augustus. En het zogenoemde doelgroepenbad gaat van woensdag 8 tot en met vrijdag 31 augustus dicht.

Door de werkzaamheden aan de cv-ketel is van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 augustus alleen het buitenbad open. Er zijn op die dagen geen warme douches en het water kan kouder zijn dan verwacht. In verband met het onderhoud worden de tarieven van de kaartjes aangepast.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek vandaag 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan.