Prenger Tompoucen zijn er in vele variaties

Met wie zou jij een doosje Prenger-tompoucen willen opeten?

Amstelveen - De laatste week van het Prenger Tompoucen Festival 2023 is bijna aangebroken en AmstelveenZ mag vijf doosjes, gevuld met elk vijf tompoucen naar keuze, verloten onder lezers.

Hoe maak je kans op een van die vijf doosjes gratis tompoucen? Heel eenvoudig: mail naar actie@amstelveenz.nl  en vertel met wie jij zou willen genieten van deze beroemde en smaakvolle tompoucen.

Je mag natuurlijk ook een vriend(-in), familielid of bekende vernoemen in de reactiemodule onder dit artikel op Facebook. Geef aan waarom je graag met deze persoon de tompoucen wil verorberen. AmstelveenZ maakt komende woensdag (1 feb) de vijf winnaars bekend (actievoorwaarden, zie hier).

Urban Arrow

Maar er is natuurlijk meer: iedereen die een of meerdere tompoucen koopt tijdens het festival 2023 (t/m 4 februari) maakt nog altijd kans op een splinternieuwe Urban Arrow bakfiets van Maus Fietsen. Je kan dan je je gegevens na aankoop deponeren in de daarvoor bestemde ton in de Prenger-filialen (Amsterdamseweg, Groenhof – of bij AH Van der Linden). Prenger maakt de winnaar van de Urban Arrow na het Tompoucen Festival bekend.

Prenger_Urban Arrow_mAus (1).jpg

Maus verlootte vorige week in het kader van het festival ook al als extra een gratis onderhoudsbeurt voor een fiets. Die prijswinnaar is geworden Faas de Ruiter, voorgedragen door Janneke.


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.