Prenger Tompoucen zijn er in vele variaties

Met wie zou jij een doosje Prenger-tompoucen willen opeten?

Amstelveen - De laatste week van het Prenger Tompoucen Festival 2023 is bijna aangebroken en AmstelveenZ mag vijf doosjes, gevuld met elk vijf tompoucen naar keuze, verloten onder lezers.

Hoe maak je kans op een van die vijf doosjes gratis tompoucen? Heel eenvoudig: mail naar actie@amstelveenz.nl  en vertel met wie jij zou willen genieten van deze beroemde en smaakvolle tompoucen.

Je mag natuurlijk ook een vriend(-in), familielid of bekende vernoemen in de reactiemodule onder dit artikel op Facebook. Geef aan waarom je graag met deze persoon de tompoucen wil verorberen. AmstelveenZ maakt komende woensdag (1 feb) de vijf winnaars bekend (actievoorwaarden, zie hier).

Urban Arrow

Maar er is natuurlijk meer: iedereen die een of meerdere tompoucen koopt tijdens het festival 2023 (t/m 4 februari) maakt nog altijd kans op een splinternieuwe Urban Arrow bakfiets van Maus Fietsen. Je kan dan je je gegevens na aankoop deponeren in de daarvoor bestemde ton in de Prenger-filialen (Amsterdamseweg, Groenhof – of bij AH Van der Linden). Prenger maakt de winnaar van de Urban Arrow na het Tompoucen Festival bekend.

Prenger_Urban Arrow_mAus (1).jpg

Maus verlootte vorige week in het kader van het festival ook al als extra een gratis onderhoudsbeurt voor een fiets. Die prijswinnaar is geworden Faas de Ruiter, voorgedragen door Janneke.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.