Prenger Tompoucen zijn er in vele variaties

Met wie zou jij een doosje Prenger-tompoucen willen opeten?

Amstelveen - De laatste week van het Prenger Tompoucen Festival 2023 is bijna aangebroken en AmstelveenZ mag vijf doosjes, gevuld met elk vijf tompoucen naar keuze, verloten onder lezers.

Hoe maak je kans op een van die vijf doosjes gratis tompoucen? Heel eenvoudig: mail naar actie@amstelveenz.nl  en vertel met wie jij zou willen genieten van deze beroemde en smaakvolle tompoucen.

Je mag natuurlijk ook een vriend(-in), familielid of bekende vernoemen in de reactiemodule onder dit artikel op Facebook. Geef aan waarom je graag met deze persoon de tompoucen wil verorberen. AmstelveenZ maakt komende woensdag (1 feb) de vijf winnaars bekend (actievoorwaarden, zie hier).

Urban Arrow

Maar er is natuurlijk meer: iedereen die een of meerdere tompoucen koopt tijdens het festival 2023 (t/m 4 februari) maakt nog altijd kans op een splinternieuwe Urban Arrow bakfiets van Maus Fietsen. Je kan dan je je gegevens na aankoop deponeren in de daarvoor bestemde ton in de Prenger-filialen (Amsterdamseweg, Groenhof – of bij AH Van der Linden). Prenger maakt de winnaar van de Urban Arrow na het Tompoucen Festival bekend.

Prenger_Urban Arrow_mAus (1).jpg

Maus verlootte vorige week in het kader van het festival ook al als extra een gratis onderhoudsbeurt voor een fiets. Die prijswinnaar is geworden Faas de Ruiter, voorgedragen door Janneke.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 17:00

Avond- en nachtafsluiting N201 van 7 t/m 10 maart 2024

Amstelveen - De provincie Noord-Holland werkt in de avonden en nachten van 7 tot en met 10 maart aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel bij de N201. De provincie onderhoudt dan de technische installaties in de tunnel, reinigt de wanden en markeringen, controleert de veiligheidsmiddelen en reinigt de riolering. Ook wordt gemaaid en zwerfvuil verwijderd. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, worden het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel volledig afgesloten.

Algemeen vandaag 14:00

Let's dance: rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De Stichting Rolstoeldansen Amstelveen staat de laatste tijd meer dan ooit in de belangstelling. De vereniging laat zich zien op diverse lokale evenementen (zoals Amstelveen on Wheels) en liet ook Amstelveense raadsleden kennismaken met de wereld van het rolstoeldansen .Vrijwilligster Corrie van Hugten, tijdens het Sportgala Amstelveen uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar, is al 42 jaar (!) de drijvende kracht achter de Stichting Rolstoeldansen Amstelveen, maar ook achter de Stichting Rolstoeldansen Nederland. In 1980 kreeg Corrie van een bevriende dansleraar uit Leiden een bijzondere opdracht, die ze tot op de dag van vandaag met bevlogenheid uitvoert. ‘Hij zei tegen mij: jij gaat zorgen dat mensen met een beperking dansplezier krijgen.’ En zo geschiedde.

Kunst & Cultuur vandaag 09:00

Nu te zien in Museum JAN: Tjalf Sparnaay - The Bigger Picture

Amstelveen - Met de jubileumtentoonstelling The Bigger Picture viert Museum JAN de 70ste verjaardag van beeldend kunstenaar Tjalf Sparnaay. Ruim 60 werken uit verschillende museale en particuliere collecties geven een bijzonder overzicht van zijn oeuvre: van zijn eerste illustraties voor ansichtkaarten tot zijn nieuwste foodpainting WasteScape dat voor het eerst wordt geëxposeerd voor publiek.

Algemeen gisteren 14:00

Samir ging viral op TikTok, Hypnose is zijn nieuwe single

Amstelveen - Samir (19) is geboren en getogen in Amstelveen en zit in 6VWO op het Keizer Karel College. In de zomer van 2022 ging hij op TikTok viral met zijn nummer Safari. Momenteel werkt hij hard aan zijn muziekcarrière en is zijn nieuwe single Hypnose half februari uitgekomen.

Winkels gisteren 09:00

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.