Roy Beusker / Postcode Loterij Miljoenenjacht

Miljoenenjacht: Amstelvener wint 275.000 euro

AMSTELVEEN - In het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat zondagavond werd uitgezonden heeft een deelnemer uit Amstelveen (1181 SB ) 275.000 euro gewonnen.

De Amstelvener won het geldbedrag tijdens het beroemde Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 14.

Blij
Hij stond samen met 49 deelnemers uit Amstelveen in de wekelijkse RTL 4-spelshow.  De winnaar van 275.000 euro heet Lex en is vader van twee kinderen. Hij is ontzettend blij: 'Dit is een heel mooi bedrag, toen ik dit bod zag wist ik meteen dat ik moest stoppen. Mijn broer Johan is mee vanavond en wij delen de prijs.'

Amstelveense wint reis
Zijn Amstelveense wijkgenoot Jawina (31) won ook een mooie prijs: een reis naar Tanzania voor twee personen. Jawina won haar prijs doordat zij het antwoord op de vraag 'Hoeveel dagen was Mark Rutte premier van ons land, tot en met 15 maart jongstleden?' het beste benaderde.

Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung Galaxy Tab naar huis.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.