Music Meeting Lounge wint Provincie Award voor beste vergaderlocatie

Amstelveen - Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3 en op basis van de meeste reviews heeft de Music Meeting Lounge in Amstelveen de toppositie binnengesleept in de race om de Provincie Award.

In de categorie S, kleinschalige locaties in de provincie Noord-Holland, werd de eerste prijs behaald en uitgereikt door MeetingReview. Een bijzondere prestatie en een prachtige erkenning.

Platencollectie

In januari 2018 opende Marianne Kuiper de deuren van de Music Meeting Lounge in het Oude Dorp van Amstelveen. Een unieke vergaderruimte waarin een fantastische platencollectie die zij van haar vader erfde een grote rol speelt. Zij speelde hiermee in op de steeds toenemende vraag naar unieke, inspirerende vergaderlocaties die echt iets speciaals te bieden hebben. De Music Meeting Lounge is een out of the box locatie, die in alle gemakken voorziet, qua inrichting, dakterras, catering en akoestiek, en waar de sfeer en beleving bijzonder is. Deze gouden combinatie zorgt voor succes.

'Don’t You Forget About Me!’

De slogan 'Don’t You Forget About Me!’ is de link naar een favoriete song uit de collectie van Marianne’s vader, en tevens de link naar het verrassende karakter van deze locatie. De missie is om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. De behaalde prijs is de bevestiging dat dit zo is!  De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner en steunt de Stichting Alzheimer.

Foto's: Music Meeting Lounge


Meer nieuws

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).