Music Meeting Lounge wint Provincie Award voor beste vergaderlocatie

Amstelveen - Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3 en op basis van de meeste reviews heeft de Music Meeting Lounge in Amstelveen de toppositie binnengesleept in de race om de Provincie Award.

In de categorie S, kleinschalige locaties in de provincie Noord-Holland, werd de eerste prijs behaald en uitgereikt door MeetingReview. Een bijzondere prestatie en een prachtige erkenning.

Platencollectie

In januari 2018 opende Marianne Kuiper de deuren van de Music Meeting Lounge in het Oude Dorp van Amstelveen. Een unieke vergaderruimte waarin een fantastische platencollectie die zij van haar vader erfde een grote rol speelt. Zij speelde hiermee in op de steeds toenemende vraag naar unieke, inspirerende vergaderlocaties die echt iets speciaals te bieden hebben. De Music Meeting Lounge is een out of the box locatie, die in alle gemakken voorziet, qua inrichting, dakterras, catering en akoestiek, en waar de sfeer en beleving bijzonder is. Deze gouden combinatie zorgt voor succes.

'Don’t You Forget About Me!’

De slogan 'Don’t You Forget About Me!’ is de link naar een favoriete song uit de collectie van Marianne’s vader, en tevens de link naar het verrassende karakter van deze locatie. De missie is om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. De behaalde prijs is de bevestiging dat dit zo is!  De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner en steunt de Stichting Alzheimer.

Foto's: Music Meeting Lounge


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.