Libris Venstra

Naomi van As komt naar Libris Venstra toe

Amstelveen – Naomi van As is binnenkort aanwezig bij boekhandel Libris Venstra in het Stadshart. De voormalige hockeyinternational zal vragen van jonge hockeyliefhebbers beantwoorden en haar boek Hockey met Naomi signeren.

Naomi van As begon op haar zesde met hockey en in 2003 debuteerde ze in het Nederlands elftal. Ze werd onder meer Europees kampioen, wereldkampioen en olympisch kampioen en won ook de Champions Trophy. In 2009 én 2016 werd Naomi uitgeroepen tot beste hockeyspeelster ter wereld.

Presentator

In 2017 hing Naomi, die momenteel zwanger is en samen met haar vriend schaatser Sven Kramer een huis heeft gekocht aan de Amstel in Amstelveen, haar hockeystick definitief aan de wilgen. Nu is ze onder meer presentator van het populaire kinderprogramma Zappsport. Onlangs gaf Van As nog een interview aan AmstelveenZ Magazine.

Eind mei is haar boek Hockey met Naomi uitgekomen. Daarin laat Naomi zien wat hockey zo leuk maakt, geeft ze tips en deelt ze haar ervaringen op en om het veld. Wat moet je weten als je erover nadenkt om te gaan hockeyen? Welke oefeningen zijn geschikt als warming-up? Hoe word je beter? Hoe gaat het als je op topniveau speelt? Wat zijn Naomi's beste passeerbewegingen? Hoe bereid je je goed voor op een wedstrijd? Hoe ziet het leven als profhockeyer eruit? In haar boek geeft Van As antwoord op al deze vragen.

Vragen

Op zaterdag 8 september is Naomi van 14.00 tot 15.30 uur bij Libris Venstra. Naomi zal vragen van jonge hockeyers en hockeyliefhebbers beantwoorden en natuurlijk zal ze ook haar boek Hockey met Naomi signeren. Welke vragen zou jij aan Naomi stellen? Laat het weten via info@venstra.nl en wie weet mag jij live jouw vraag aan haar stellen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.