Nieuw AMSTELVEENZ Magazine morgen op de mat

AMSTELVEEN - De eerste printeditie van AMSTELVEENZ Magazine valt morgen (donderdag 2 april 2015) op de mat bij duizenden Amstelveense huishoudens. Gisteren werd het nieuwe magazine al in een beperkt aantal postcodegebieden bezorgd.

Lokaal
Het gratis magazine, dat huis-aan-huis wordt verspreid door PostNL, staat vol lokale interviews en achtergronden. Bekende en minder bekende Amstelveners komen aan het woord.  Zo spreekt bijvoorbeeld een jong Amstelveens tennistalent zijn ambitie uit, vertellen de fractievoorzitters van de lokale politieke partijen wat zij wel niet vinden van burgemeester Mirjam van 't Veld en doet de Stichting Amstelveen Oranje meer uit de doeken over de lokale oranje-festiviteiten eind april en begin mei.

Onderzoek
Ook heeft AMSTELVEENZ onderzoek laten uitvoeren naar het fietsgedrag van Amstelveners. En natuurlijk wordt aandacht besteed aan kunst & cultuur, maar ook aan culinaire zaken: van koken en schenken tot een sfeerrapportage bij een Amstelveense horecagelegenheid.

Column
Daarnaast worden diverse Amstelveense ondernemers voorgesteld en is er ruimte voor zakelijk nieuws. Naast een ondernemerscolumn van de Amstelveense Hella Vercammen is ook een column van Geertje Visser (de lokale koningin der stukjesschrijvers) in het blad opgenomen.

Huis-aan-huis
Hoewel de papieren editie van AMSTELVEENZ huis-aan-huis in Amstelveen (inclusief Nes, Ouderkerk en de Aalsmeerse wijk Nieuw Oosteinde) wordt verspreid, wordt het magazine niet bezorgd bij huishoudens met een JA-NEE of NEE-NEE-sticker op de brievenbus. Het magazine kan daarom ook worden opgehaald op diverse locaties, zoals het gemeentehuis.

Vragen
Heeft u vragen over AMSTELVEENZ? Stuur dan een e-mail naar info@amstelveenz.nl. Wij zijn ook te vinden op Facebook (/Amstelveenz) en Twitter (@Amstelveenz)

Op de foto
PostNL bezorgde gisteren het nieuwe AMSTELVEENZ MAGAZINE al in de wijk Middenhoven. Donderdag 2 april volgt de rest van Amstelveen. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.