Nieuw Bosplan voor Amsterdamse bos in de maak

Nieuw Bosplan voor Amsterdamse bos in de maak Foto: AmstelveenZ

Amstelveen - Het Amsterdamse Bos kampt door een groeiend aantal inwoners in gemeenten rondom het bos en een toenemende behoefte aan recreatie in het groen, met toegenomen druk. Een volledig nieuw Bosplan moet uitkomst bieden.


- Lees verder onder deze advertentie -

Om te zorgen dat wat het Bos te bieden heeft aansluit op de wensen en behoeften van gebruikers en bezoekers en om de groene ambities voor de toekomst te verwezenlijken, werkt de Bosorganisatie aan een nieuw Bosplan onder de werktitel 'Stadsbos van de Toekomst'.

Amstelveens grondgebied

Het nieuwe Bosplan, waarbij gemeenten Amsterdam en Amstelveen gezamenlijk optrekken, moet zorgen voor een toekomstbestendig evenwicht tussen natuur en vrijetijdsbesteding, mét ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Het Amsterdamse bos ligt grotendeels op Amstelveens grondgebied, maar het beheer is in handen van gemeente Amsterdam dat eigenaar is.

Vul de enquête in

Amsterdam is inmiddels gestart met een digitale enquête onder haar bezoekers. De enquête is onderdeel van de participatie voor het nieuwe Bosplan. Dat Bosplan wordt namelijk participatief vastgesteld en de digitale enquête is onderdeel van de participatie. 

Klik op deze link en vul de online enquette in.

* Voor meer informatie klik op www.amsterdamsebos.nl/bosplan

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties