Nieuw gezicht voor Vonk & Vloer

Nieuw gezicht voor Vonk & Vloer Foto: Chantal en Remco.

Amstelveen - Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting is Vonk en Vloer een gevestigde naam in Amstelveen. In juni van dit jaar gaf oud eigenaar Ton Vonk het ondernemerschap over aan zijn ervaren collega Remco van der Aar.

Inmiddels is Remco zo’n zes jaar een vast gezicht van Vonk en Vloer. ‘Ik ken Ton al ontzettend lang. Het is een eer dat ik de zaak in juni van hem heb kunnen overnemen.’

Het managen van Vonk en Vloer doet Remco niet alleen, maar samen met zijn partner (en tevens vrouw) Chantal. ‘We hebben in het verleden al samengewerkt, dus we wisten dat we dit aankonden. Wel hebben we er lang en goed over nagedacht’, vertelt ze.

Jongs af aan

Het stofferen is Remco met de paplepel ingegoten. ‘Mijn vader was stoffeerder en ik ging als jochie al vaak met hem mee. Mijn kennis heb ik dus van jongs af aan al opgedaan.’ Remco vertelt dat door zijn ervaring als stoffeerden en zijn werkzaamheden bij Vonk en Vloer het leiden van dit bedrijf makkelijker maakt. ‘Ik ken het hier door en door. Dat is ontzettend fijn.’

Vernieuwen

Met deze nieuwe gezichten aan het roer zal Vonk en Vloer de komende tijd ook moderniseren. ‘We willen met de tijd meegaan en ook een jonger publiek aantrekken’, zo zegt Chantal.

Het bekende gele logo is inmiddels vervangen en ook in de winkel zijn er al de nodige aanpassingen geweest. ‘Ook de showroom wordt onder handen genomen. En hoewel er wat veranderingen aan zitten te komen blijft de service en onze kwaliteit natuurlijk gelijk’, legt Remco uit.

Luxaflex shop

De nieuwe luxaflex shop, die je achter in de winkel vindt, is een van de doorgevoerde vernieuwingen. ‘Zo kunnen we klanten veel beter laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ook met betrekking op het aansturen van de raamdecoratie met je mobiele telefoon.’

Veranderd

Er is in die dertig jaar ontzettend veel veranderd op het gebied van vloeren. ‘Een PVC vloer ziet er bijvoorbeeld uit als hout, maar is stiller en gemakkelijk te onderhouden. Maar kies je liever voor een echte houten vloer, dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres’, legt Remco uit.

Ook de wensen voor raamdecoratie is in de loop der jaren veranderd. ‘We kiezen niet meer enkel voor gordijnen. We willen shutters, rolgordijnen, noem het maar op. Dat maakt een keuze maken vaak moeilijk. Toch weten we zeker, door onze grote showroom en ruime ervaring, dat je bij ons zult slagen’, eindigt Chantal.

Informatie

Vonk & Vloer Interieurspecialisten | Amsterdamseweg 400 | Telefoon 020 645 09 30| info@vonkenvloer.nl | www.vonkenvloer.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 33, oktober 2018]

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties