Nieuw op Kostverlorenhof: Aziatische delicatessenzaak MayVy

Amstelveen - Nog slechts enkele dagen wachten en dan zal delicatessenzaak MayVy haar deuren openen. Op 30 oktober komt wethouder Floor Gordon de winkel officieel openen. Eigenaresse Willow Le nodigt Amstelveners uit om op 30 en 31 oktober de nieuwe winkel te komen ervaren middels een heerlijke proeverij van Aziatische gerechten.

De gedreven Willow Le kan het haast niet geloven dat het nu toch echt gaat gebeuren. Ze begon jaren geleden met een webwinkel en inmiddels is daar nu een echte winkel bij gekomen. ‘Eten staat voor mij centraal in mijn leven. En als Vietnamese hoort het ook echt bij onze levensstijl. Ik kook dan ook ontzettend graag.’

Passie voor eten
Eigenaresse Willow komt uit een totaal andere branche. In de nieuwe editie van AmstelveenZ magazine een interview met deze bekwame vrouw die het roer omgooide om haar passie te volgen: lekker eten uit de Vietnamese keuken.

Proeverij
Op 30 en 31 oktober opent MayVy op Kostverlorenhof 150 haar deuren. ‘Mijn doel is om het Amstelveense publiek kennis te laten maken met de heerlijke producten uit Vietnam en Zuid-Oost Azië. En tijdens de opening zal ik zoveel mogelijk ingrediënten bereiden, zodat men kan proeven hoe lekker én gevarieerd de Vietnamese keuken is.’

Willow verwelkomt het publiek op 30 en 31 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard worden de corona maatregelen gehanteerd, waarbij max. 6 personen tegelijk naar binnen mogen.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:37

Amstelveen van voorheen (223)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 223 weer eens een fraaie ansichtkaart van Plein 1960, genomen in de richting van de Rembrandtweg.

112 gisteren 17:07

Jonge straatrover gepakt dankzij hulp buurtbewoner; mes gevonden

Amstelveen - De politie heeft zondag aan het einde van de middag mede dankzij een alerte buurtbewoner een verdachte van een straatroof gearresteerd in Amstelveen Zuid. De politie vond ook een mes dat de verdachte had weggegooid op een schoolplein aan Orion. 

Algemeen 28 nov. 2020 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer 28 nov. 2020 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.