Bij BINK Fietsen kan nu een proefrit worden gemaakt op de Lovens-bakfiets

Nieuw paradepaardje bij BINK Fietsen: de elektrische bakfiets van Lovens

Amstelveen - Bij BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg kunnen mensen die overwegen een elektrische bakfiets aan te schaffen een proefrit maken met het nieuwe model van Lovens.

De Lovens-bakfiets is het nieuwe paradepaardje bij BINK, de enige Lovens dealer in Amstelveen en omstreken. De elektrische bakfietsen van Lovens zijn van hoogstaande kwaliteit, onderhoudsarm en scoren bovendien hoog op veiligheid.

Veiligheid

De Lovens-bakfiets is uitgerust met de beste veiligheidssystemen en een lichtgewicht 'EPP-bak'. Deze bak is bestand tegen schokken en zware belasting. De fiets, met een opvallend korte draaicirkel, is uitgerust met hydraulische schijfremmen die zorgen ervoor dat de bestuurder goed en snel kan anticiperen op verkeerssituaties. Ook heeft deze bakfiets een verende voorvork waarmee trillingen worden gereduceerd. Optioneel kan de bak ook  worden voorzien van LED-dagrijverlichting, waardoor de zichtbaarheid voor andere weggebruikers wordt vergroot.

Onderhoudsarm

De beltaandrijving van de Lovens bakfiets is volledig onderhoudsarm. De fiets wordt momenteel volop getest bij BINK Fietsen en de ervaringen zijn zeer positief. De fiets is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: het verschil zit daarbij in het type motor en het schakelsysteem. Daarnaast is ook een accu upgrade mogelijk.

De fiets is leverbaar in de framekleuren Silver Grey of Moss Green. Er kan eventueel een GPS-unit ingebouwd worden als diefstalbeveiliging.  Om de fiets compleet te maken zijn er diverse accessoires te verkrijgen, zoals een regenhuif, voorbankje, luxe beschermhoes en een MaxiCosi adapterset. 

Informatie

Meer informatie? Kom langs in de winkel aan de Amsterdamseweg en maak een proefrit.

Bink Fietsen | Amsterdamseweg 162 | 1182 HK Amstelveen | Tel: 020 647 2569 | www.binkfietsen.nl


Meer nieuws

Sport vandaag 08:00

Geen voetbal, geen hockey maar honkbal!

Amstelveen - Jongetjes gaan op voetbal. Althans, zo gaat het vaak. Jelmer en Timo maakten beiden een andere keuze; zij gingen op honkbal. Deze sport beoefenen zij nog altijd met ontzettend veel plezier. ‘Slaan, vangen, rennen en gooien; honkbal heeft het allemaal’, vertelt Timo. ‘Dat maakt het zo afwisselend en leuk. Het is misschien niet zo bekend, maar ik kan iedereen uitnodigen het zelf eens te ervaren.’

112 gisteren 19:13

Motorrijder gewond bij ongeval op N201

Regio - Een motorrijder is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de provinciale weg N201. De motor kwam in botsing met een graafmachine.

Sport gisteren 16:00

Hockey tweeling met basketbal DNA

Amstelveen - De tweelingzusjes Isa en Norah Goedhart startten op jonge leeftijd met basketbal. Niet zo gek met een oma en tante die uitkwamen voor het Nederlands basketbalteam en ouders in het Noord-Hollands team.’ Hoewel ze beschikken over de ideale lengte voor de basketbalsport, ligt hun hart echter bij hockey. Inmiddels spelen ze al sinds hun 6e met veel plezier bij hockeyclub Pinoké.