Bij BINK Fietsen kan nu een proefrit worden gemaakt op de Lovens-bakfiets

Nieuw paradepaardje bij BINK Fietsen: de elektrische bakfiets van Lovens

Amstelveen - Bij BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg kunnen mensen die overwegen een elektrische bakfiets aan te schaffen een proefrit maken met het nieuwe model van Lovens.

De Lovens-bakfiets is het nieuwe paradepaardje bij BINK, de enige Lovens dealer in Amstelveen en omstreken. De elektrische bakfietsen van Lovens zijn van hoogstaande kwaliteit, onderhoudsarm en scoren bovendien hoog op veiligheid.

Veiligheid

De Lovens-bakfiets is uitgerust met de beste veiligheidssystemen en een lichtgewicht 'EPP-bak'. Deze bak is bestand tegen schokken en zware belasting. De fiets, met een opvallend korte draaicirkel, is uitgerust met hydraulische schijfremmen die zorgen ervoor dat de bestuurder goed en snel kan anticiperen op verkeerssituaties. Ook heeft deze bakfiets een verende voorvork waarmee trillingen worden gereduceerd. Optioneel kan de bak ook  worden voorzien van LED-dagrijverlichting, waardoor de zichtbaarheid voor andere weggebruikers wordt vergroot.

Onderhoudsarm

De beltaandrijving van de Lovens bakfiets is volledig onderhoudsarm. De fiets wordt momenteel volop getest bij BINK Fietsen en de ervaringen zijn zeer positief. De fiets is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: het verschil zit daarbij in het type motor en het schakelsysteem. Daarnaast is ook een accu upgrade mogelijk.

De fiets is leverbaar in de framekleuren Silver Grey of Moss Green. Er kan eventueel een GPS-unit ingebouwd worden als diefstalbeveiliging.  Om de fiets compleet te maken zijn er diverse accessoires te verkrijgen, zoals een regenhuif, voorbankje, luxe beschermhoes en een MaxiCosi adapterset. 

Informatie

Meer informatie? Kom langs in de winkel aan de Amsterdamseweg en maak een proefrit.

Bink Fietsen | Amsterdamseweg 162 | 1182 HK Amstelveen | Tel: 020 647 2569 | www.binkfietsen.nl


Meer nieuws

112 gisteren 16:23

Automobiliste raakt te water

Ouder-Amstel - Aan de Ronde Hoep Oost is woensdagmiddag een automobiliste met haar voertuig van de weg geraakt en in het water beland. 

Onderwijs & Educatie gisteren 15:20

Bijzonder hoogleraar Arjen Siegmann treedt in voetsporen Jan Peter Balkenende

Amstelveen - De Amstelveense econoom Arjen Siegmann is in de voetsporen getreden van Jan Peter Balkenende nu hij door de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) is benoemd tot bijzonder hoogleraar op dezelfde leerstoel die de  oud-premier jarenlang bekleedde. Ook vervult Siegmann - net als Balkenende vroeger - een belangrijke rol binnen het CDA Amstelveen. Wordt Siegmann straks misschien de nieuwe premier van Nederland?