Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - Vanaf vrijdag 7 juni 2019 wordt weer een nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine verspreid in Amstelveen en omgeving.

Het juni nummer is 68 pagina's dik en staat weer vol leuke lokale verhalen. Humberto Tan siert deze maand de cover, maar we hebben natuurlijk ook een interview met de nieuwe burgemeester Tjapko Poppens. We hebben veel aandacht voor de burgemeester; ook de geliefde woordzoekers-puzzel heeft als onderwerp burgemeesters en we blikken terug op 100 jaar burgemeesters in Amstelveen.

Zoals altijd zijn er weer tal van Amstelveners aan het woord en vertellen diverse ondernemers over hun zaak. Er is ook een nieuwe rubriek, getiteld 'Politiek Duel'waarin twee raadsleden tegenover elkaar staan. Natuurlijk biedt het magazine nog veel meer!

Wij wensen iedereen veel leesplezier! Het magazine is zoals altijd ook online in te zien via onze dagelijkse nieuwswebsite AmstelveenZ.nl (klik hier voor het juni nummer).

AmstelveenZ Magazine wordt (met uitzondering van brievenbussen met NEE-NEE-stickers) verspreid in heel Amstelveen, Nieuw Oosteinde (Aalsmeer) en Ouderkerk. Geen magazine ontvangen? Wij horen het graag via info@amstelveenz.nl. Het magazine is ook bij diverse centrale  ophaalpunten af te halen. 


Reacties