Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit! Foto: AmstelveenZ Magazine Januari 2020

Amstelveen - Vanaf vandaag (17 januari 2020) wordt weer een nieuwe editie van het gratis AmstelveenZ Magazine verspreid in Amstelveen en omgeving. Deze keer bevat het magazine een uitgebreide scholenspecial, in aanloop naar de schoolkeuze die veel jongeren moeten maken.


- Lees verder onder deze advertentie -

Naast de onderwijsspecial, waarin je informatie over alle (vo-)scholen uit Amstelveen en diverse scholen uit de omgeving (én natuurlijk de Open Dagen) kan terugvinden, is er ook volop aandacht voor plaatsgenoten. Zo spraken we met de Amstelveense familie Van Hilst, bekend van het tv-programma Wij Emigreren van SBS6. En de sinds enkele jaren in Amstelveen woonachtige Mpho Tutu vertelt in een interview over de boeken die ze samen schreef met haar vader Desmond Tutu.

Verder blikken we vooruit op het ingrijpende A9-project en ook op sportgebied valt er veel te lezen. We spraken met Ajacied Carel Eiting en de talentvolle schaatsster Milou Ruurs en natuurlijk is er aandacht voor de rap naderende AmstelveenZ Lentemarathon (22 maart).

Ook zijn de diverse columnisten weer van de partij (o.a. Geertje Visser, burgemeester Tjapko Poppens en Wilfred Mooij) en ontbreken de rubrieken (zoals Kids in the Spotlight en PartyFlitZ) niet.

Wij wensen iedereen veel leesplezier! Mocht u het magazine komende week niet ontvangen, dan horen wij dat graag via info@amstelveenz.nl o.v.v. Bezorging. Het magazine is vanaf komende week ook op tal van afhaalpunten gratis af te halen.


Reacties