PR

Nieuwe sneakerstore in Stadshart

AMSTELVEEN - Een nieuwe sneakerstore in winkelcentrum Stadshart Amstelveen: vandaag (vrijdag 21 april 2017) heeft The Athlete’s Foot de deuren geopend in het Binnenhof.

Bezoekers van het Stadshart kunnen er terecht voor een brede collectie sneakers en kleding van onder andere de merken Nike, Converse, New Balance en Vans. The Athlete’s Foot kent een winkeloppervlakte van 144m2 en is gevestigd nabij Jamin en Steps.

Sport with style
De sneakerstore is ingericht volgens het nieuwe frisse Sport-with-style concept van The Athlete’s Foot. Euretco, de franchisenemer van The Athlete’s Foot, heeft  sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot.

Eigenaar
Eigenaar Stefan Moras kijkt er naar uit om zijn passie voor sneakers voort te zetten middels deze formule. 'Ik ben er absoluut van overtuigd dat de store een toevoeging wordt voor niet enkel het winkelcentrum, maar voor heel Amstelveen!,' aldus Stefan Moras. ‘'Vanaf jongs af aan droomde ik al van een eigen winkel, inmiddels ben ik na ruime ervaring in de retail stappen aan het maken voor exact die winkel, welke ik voor ogen had. De uitstraling van The Athlete’s Foot trekt me en sluit bij me aan. Ik heb er zin in!,' stelt Moras enthousiast.

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'