Nieuwe sneakerstore in Stadshart

Nieuwe sneakerstore in Stadshart Foto: PR

AMSTELVEEN - Een nieuwe sneakerstore in winkelcentrum Stadshart Amstelveen: vandaag (vrijdag 21 april 2017) heeft The Athlete’s Foot de deuren geopend in het Binnenhof.


- Lees verder onder deze advertentie -

Bezoekers van het Stadshart kunnen er terecht voor een brede collectie sneakers en kleding van onder andere de merken Nike, Converse, New Balance en Vans. The Athlete’s Foot kent een winkeloppervlakte van 144m2 en is gevestigd nabij Jamin en Steps.

Sport with style
De sneakerstore is ingericht volgens het nieuwe frisse Sport-with-style concept van The Athlete’s Foot. Euretco, de franchisenemer van The Athlete’s Foot, heeft  sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot.

Eigenaar
Eigenaar Stefan Moras kijkt er naar uit om zijn passie voor sneakers voort te zetten middels deze formule. 'Ik ben er absoluut van overtuigd dat de store een toevoeging wordt voor niet enkel het winkelcentrum, maar voor heel Amstelveen!,' aldus Stefan Moras. ‘'Vanaf jongs af aan droomde ik al van een eigen winkel, inmiddels ben ik na ruime ervaring in de retail stappen aan het maken voor exact die winkel, welke ik voor ogen had. De uitstraling van The Athlete’s Foot trekt me en sluit bij me aan. Ik heb er zin in!,' stelt Moras enthousiast.

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties