Davey Photography, Davey Baas
112

Ongeval Beneluxbaan: auto botst op lantaarnpaal

Amstelveen - Een automobiliste is donderdag door nog onduidelijke oorzaak uit koers geraakt op de Beneluxbaan in Amstelveen Zuid en op een lantaarnpaal gebotst.

Het ongeval vond even na half zes plaats op het gedeelte van de Beneluxbaan tussen de Sportlaan en de Ouderkerkerlaan. De auto kwam door de klap in tegengestelde rijrichting tot stilstand op de oprit richting de Ouderkerkerlaan. 

De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse en zette vanwege het ongeval een rijbaan van de Beneluxbaan af. Naar de toedracht van de aanrijding is een onderzoek gestart.

De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de bestuurster van de wagen, die naar verluidt niet ernstig gewond raakte. Bij het ongeval sneuvelde naast een lantaarnpaal ook een omleidingsbord. 

1112_ongeval_beneluxbaan_dpdb_22_juli_2022.jpg

De schade aan de auto is aanzienlijk; een bergingsbedrijf zal de auto afslepen. 

112-Ongeval_beneluxbaan_dpdb3_22juli2021.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

112 vandaag 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.  

112 gisteren 10:18

Nachtelijke schuurbrand in Aalsmeer vermoedelijk door gloeiende BBQ-kolen

Aalsmeer - In de Karperstraat in Aalsmeer is afgelopen nacht een bewoner gewond geraakt door een schuurbrand die vermoedelijk is ontstaan door gloeiende restanten houtskool van een barbeque. De brandweer attendeert naar aanleiding van het incident mensen op het belang van veilig barbecuën.