Mw Wüst

Op het randje...

Amstelveen - Deze ongelukkig geparkeerde auto werd donderdagmiddag gespot op een parkeerplek bij winkelcentrum Kostverlorenhof in Amstelveen.

De auto balanceerde op het randje van een natte duik, maar de wagen bleef uiteindelijk op het droge.

De wagen kon worden weggesleept door de takeldienst van de politie. Het is onduidelijk hoe de auto in de bijzondere positie terecht kwam. De balancerende auto trok flink wat belangstelling van winkelend publiek. De parkeerplekken aan het water liggen tegenover de Dirk van den Broek-supermarkt.

Ingezonden foto's: Bovenste foto: Mw Wüst. Onderste foto: Sabine


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.