'Opening soon: 'Gusto' in Oude Dorp'

AMSTELVEEN - Opnieuw staat een uitbreiding van het horeca-aanbod in het Oude Dorp van Amstelveen op stapel: op de plek van de voormalige sneakerstore KNOWME in de Dorpsstraat wordt de komst van pizzarestaurant Gusto aangekondigd.

Volgens diverse pamfletten op de ramen van het nu nog leegstaande pand zal 'Gusto - World of Pizza' snel openen. Het pand (nr. 84) ligt naast kinderkledingzaak Paddington Station, in het rijtje van The WineKitchen (original). Voor de locatie is eerder dit jaar naast een horecavergunning ook een terrasvergunning aangevraagd.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws