Opgeruimd staat netjes (& veilig)

Opgeruimd staat netjes (& veilig) Foto: Davey Photgraphy, Davey Baas

Amstelveen - Een agente en een ambulancebroeder die vanmiddag assisteerden bij een aanrijding nabij de wegsversmalling op de Legmeerdijk/Noorddammerlaan in Bovenkerk, besloten na de botsing gezamenlijk het wegdek op te schonen.

Een bestelbus en een personenauto waren even voor 4 uur in aanrijding gekomen ter hoogte van de verkeerssluis. De bestuurder van een Renault-bestelbus botste achterop een Audi-personenwagen. 

De ambulancedienst werd met grote spoed opgeroepen. Een persoon moest worden nagekeken door de toegesnelde ambulancedienst en werd overgebracht met naar het ziekenhuis.  Bij de botsing kwam er ook olie op het wegdek terecht. Toen de formaliteiten achter de rug waren veegden de agente en de ambulancebroeder het wegdek gezamenlijk aan en dat leverde een dienstbaar plaatje op.

Beide voertuigen liepen blikschade op bij de kop-staartbotsing. 

De Legmeerdijk/Noorddammerlaan in Bovenkerk is relatief smal voor autoverkeer, ook omdat er aan beide zijden een fietspad ligt; de versmalling is een veiligheidsmaatregel. Het ligt in de bedoeling om in de toekomst doorgaand verkeer van de krappe weg te weren (zie hier).

Schade aan beide voertuigen. Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Reacties