112

Opnieuw Amstelveners voor veel geld opgelicht door malafide klusjesmannen

Amstelveen - Opnieuw is een aantal Amstelveners opgelicht door malafide klusjesmannen. De politie meldt dat enkele Amstelveners voor hoge bedragen zijn gedupeerd.

De klusjesmannen gaan deuren langs in Amstelveen en bieden diensten aan. Bewoners die in zee gaan met de klusjesmannen dienen direct een bedrag vooruit te betalen, waarna de klusjesmannen nooit meer komen opdagen.

Het probleem van de malafide klusjesmannen speelt al jaren, maar nog altijd trappen bewoners erin. De politie stelt dat de klusjesmannen overtuigend overkomen.

Uit schaamte doen opgelichte Amstelveners vaak geen aangifte; de politie roept slachtoffers dringend op dat toch wel te doen. De politie adviseert tevens om alleen met erkende bedrijven in zee te gaan.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.