Opnieuw prijzen voor biertjes van Naeckte Brouwers

Opnieuw prijzen voor biertjes van Naeckte Brouwers Foto: Naeckte Brouwers

Amstelveen - De in de Annakerk gevestigde bierbrouwerij 'De Naeckte Brouwers' uit Amstelveen is gisteren opnieuw in de prijzen gevallen. Tijdens de vijfde editie van de Dutch Beer Challenge prolongeerde de Naeckte Non het zilver en ging Feeks er met het goud vandoor.

De winnaars van de door drankenspeciaalzaak Mitra mogelijk gemaakte Dutch Beer Challenge werden bekendgemaakt in Theater Kantine Walhalla in Rotterdam. De Naeckte Brouwers meldt vandaag op Facebook dat De Naeckte Non zilver pakte in de categorie licht donker terwijl Feeks het goud pakte in de categorie licht blond.

Vakjury

De Dutch Beer Challenge is een van de belangrijkste biercompetities in Nederland. Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk honfderden verschillende bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Een internationale vakjury heeft deze bieren vervolgens gekeurd.

De briertjes kunnen op de Amsterdamseweg genuttigd worden in het in de Annakerk gevestigde proeflokaal ANNA  Gedurende de vorige drie edities veroverden bieren van De Nackte Brouwers ook al prijzen tijdens de Dutch Beer Challenge.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties