Rubriek Ergernissen & Complimenten, AmstelveenZ Magazine

Oproep: Ergernissen & Complimenten in Amstelveen

Amstelveen - Waar erger jij je aan in gemeente Amstelveen? Of ben je juist zeer tevreden over Amstelveen? AmstelveenZ Magazine is benieuwd naar de meest recente Amstelveense ergernissen en/of complimenten in en over de gemeente!

Maandelijks wordt in AmstelveenZ Magazine een selectie gemaakt van inzendingen, voor de vaste rubriek ‘Ergernissen & Complimenten’ . Wil jij iets kwijt? Wie weet komt jouw compliment of irritatie in de november-editie van AmstelveenZ Magazine.

Krakers, hondenpoep of prachtige onderhouden groen: laat jouw ergernis of compliment achter onder dit bericht op Facebook of stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl

Graag een verzoekje: houd het  kort en bondig. AmstelveenZ behoudt zich het recht voor inzendingen in te korten ter publicatie in het magazine in verband met beschikbare ruimte.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.