Rubriek Ergernissen & Complimenten, AmstelveenZ Magazine

Oproep: Ergernissen & Complimenten in Amstelveen

Amstelveen - Waar erger jij je aan in gemeente Amstelveen? Of ben je juist zeer tevreden over Amstelveen? AmstelveenZ Magazine is benieuwd naar de meest recente Amstelveense ergernissen en/of complimenten in en over de gemeente!

Maandelijks wordt in AmstelveenZ Magazine een selectie gemaakt van inzendingen, voor de vaste rubriek ‘Ergernissen & Complimenten’ . Wil jij iets kwijt? Wie weet komt jouw compliment of irritatie in de november-editie van AmstelveenZ Magazine.

Krakers, hondenpoep of prachtige onderhouden groen: laat jouw ergernis of compliment achter onder dit bericht op Facebook of stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl

Graag een verzoekje: houd het  kort en bondig. AmstelveenZ behoudt zich het recht voor inzendingen in te korten ter publicatie in het magazine in verband met beschikbare ruimte.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.