Rubriek Ergernissen & Complimenten, AmstelveenZ Magazine

Oproep: Ergernissen & complimenten in & over Amstelveen

Amstelveen - Erger jij je ergens aan in gemeente Amstelveen? Of ben je juist zeer tevreden over bepaalde zaken? Voor de regelmatig terugkerende rubriek 'Complimenten & Ergernissen' in AmstelveenZ Magazine is de redactie benieuwd naar wat jouw dwars zit over Amstelveen, of waar je juist positief over bent.

Baal je wellicht van wegwerkzaamheden, krakers of geluidsoverlast van vliegtuigen - of ben je blij met bijvoorbeeld  goed onderhouden groen of de gemeentelijke dienstverlening: laat jouw ergernis of compliment achter onder dit bericht op Facebook of stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl

We maken zoals gewoonlijk weer een ruime selectie van de inzendingen voor de mei-editie van AmstelveenZ Magazine. Dus wil jij iets kwijt? Wie weet komt jouw compliment of irritatie in het volgende papieren nummer van AmstelveenZ.

Graag een verzoekje: houd het kort en bondig. AmstelveenZ behoudt zich het recht voor inzendingen in te korten ter publicatie in het magazine in verband met beschikbare ruimte.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.