Davey Photography, Davey Baas
112

Oranjebaan afgezet wegens loszittend hekwerk bij torenflat in aanbouw

Amstelveen - Brandweer en politie hebben woensdagmiddag een deel van de Oranjebaan in Amstelveen afgezet, omdat een hekwerk van een in aanbouw zijnde flat naast winkelcentrum Bankrashof los zit.

Door de flinke windstoten (in provincie Noord-Holland geldt momenteel code geel) is de omgeving van de flat uit voorzorg afgesloten. 

1112-Storm2_ole.jpg

Doorgaand verkeer in de richting van Ouderkerk (inclusief busverkeer) wordt noodgedwongen omgeleid. Enkele automobilisten proberen de afzetting te omzeilen, maar die worden alsnog gesommeerd terug te rijden.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:00

December-editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine wordt vanaf vandaag verspreid in Amstelveen en omstreken. Het dikke december-nummer (84 pagina's) staat grotendeels in het teken van de feestelijke decembermaand. 

Wonen vandaag 11:46

Buurtschap De Zwarte Kat fel tegen drie villa’s op plek café

Amstelveen - Het buurtschap De Zwarte Kat, gelegen in Amstelveen, blijft fel tegen de bouw van drie villa’s op de plek van het voormalige café De Zwarte Kat aan de Amsteldijk en sluit een gang naar de rechter niet uit om de ontwikkeling tegen te houden.

Wonen vandaag 07:00

Column Geijsel Kroon: Funderingsschade

Ook rondom Amstelveen ontstaat door bodemdaling en lage grondwaterstand paalrot, palenpest en verschilzetting aan funderingen, met als gevolg een enorme (onverzekerde?) schade.

Algemeen gisteren 20:00

Wilbert Hartman nieuwe voorzitter Stichting Amstelveen Oranje

Amstelveen - Met de overhandiging van een iPad met daarop het digitale archief van Amstelveen Oranje heeft oud-voorzitter van Amstelveen Oranje, Frank Kuyper, per 1 oktober symbolisch het stokje doorgegeven aan zijn opvolger Wilbert Hartman. ‘Ik vond het tijd voor de jongere generatie om verder vorm te geven aan wat wij als Amstelveen Oranje betekenen voor onze inwoners,’ aldus Frank.