Diverse ondernemers uit het Oude Dorp op het Dorpsplein: samen sterk

Oude Dorp Amstelveen klaar voor 'herstart' op 1 juni [Video's]

Amstelveen - Ondernemers in het Oude Dorp van Amstelveen maken zich op voor 1 juni 2020 als weer meer zaken, waaronder horeca en instellingen, onder voorwaarden open mogen: het dorp verwelkomt een ieder.

Uiteraard houden de ondernemers zich aan de geldende corona-maatregelen en wordt dat ook gevraagd van de bezoekers, maar dat op 1 juni weer meer mag, wordt met blijdschap ontvangen. De ondernemers hebben onder andere het trouwe (horeca-)publiek natuurlijk gemist.

Tijdens de corona-crisis hebben de ondernemers in het dorp, verenigd in de BIZ (Bedrijven Investerings Zone), zoveel mogelijk samen proberen op te trekken om door de moelijke periode te komen. Het is geen verrassing dat de crisis ook de ondernemers in het dorp hard heeft geraakt, maar ze houden de moed erin en zijn helemaal klaar voor de volgende fase.

In video-boodschappen op de Facebook-pagina van BIZ Oude Dorp laten diverse ondernemers uit het Oude Dorp van zich horen en ze heten u van harte welkom.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).