Oude Dorp Amstelveen krijgt nieuwe Italiaanse ijssalon: Gia Gelato

Oude Dorp Amstelveen krijgt nieuwe Italiaanse ijssalon: Gia Gelato Foto: Danilo Giannotta en Tawros Aslanjan beginnen een ambachtelijke Italiaanse ijssalon in het Oude Dorp van Amstelveen

Amstelveen – In het Oude Dorp van Amstelveen opent medio augustus 2019 een nieuwe ambachtelijke Italiaanse ijssalon: Gia Gelato.


- Lees verder onder deze advertentie -

De nieuwe ijssalon is een initiatief van de Amstelveense ondernemers Danilo Giannotta en Tawros Aslanjan en komt in het pand naast Café Thijs in de Dorpsstraat, op de plek van modewinkel Katja Maten.

Beste ijs & koffie

Het duo is momenteel druk met een verbouwing van het pand, dat voor Amstelveense begrippen een spectaculaire Italiaanse inrichting krijgt. De ijssalon gaat ambachtelijk Italiaans serveren, maar ook koffie, gebak en taarten behoren straks tot het authentieke Italiaanse assortiment. ‘We komen met het beste ijs en de beste koffie van Amstelveen’, laat Danilo weten.

In Amstelveen

Gia Gelato gaat ook echte Italiaanse koffie van Buscaglione schenken. ‘We streven in alles de beste kwaliteit na,’ zegt Danilo. Voor Tawros Aslanjan komt met de nieuwe ijssalon ook een droom uit. Aslanjan, ook bekend uit de lokale politiek als raadslid van D66, had eerder een horecazaak in Villa Arena, maar wilde dolgraag in Amstelveen aan de slag.

Hotspot

Tawros: ‘De laatste jaren is het Oude Dorp uitgeroeid tot een Amstelveense horeca-hotspot, dus ik vind het prachtig dat we met onze ijssalon het dorp verder kunnen versterken. De bedoeling is dat we medio augustus open gaan’.

Welke smaak wil jij?

De twee Amstelveners komen met een uitgebreid smakenpalet van ambachtelijk Italiaans ijs, maar zijn ook benieuwd  welke sma(a)k(en) vooral niet mogen ontbreken. AmstelveenZ vraagt Amstelveners daarom hun favoriete smaak onder dit bericht op Facebook te plaatsen, wellicht zie je die smaak dan medio augustus terug in de vitrines van Gia Gelato!

Het pand waar de ambachtelijke Italiaanse ijssalon komt.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties