Pixabay.com

Ouderkerk op 4 juni culinaire hoofdstad: Ouderkerk Culinair

Ouderkerk aan de Amstel - 't Kampje in het hart van Ouderkerk aan de Amstel is zaterdag 4 juni tussen 15.00 uur tot 23.00 uur toneel voor Ouderkerk Culinair. Met volop culinaire hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid.

Tijdens 'Ouderkerk Culinair' staat gezelligheid en smaak voorop:  Ron Gastrobar Indonesia, Loetje, Paardenburg, De Oude Smidse, Heisa en Inidaport verzorgen geweldige hapjes tijdens het culinaire evenement, dat de afgelopen 2 jaar geen doorgang kon vinden door de corona-maatregelen.

Proef Ouderkerk

'Omdat er in Ouderkerk aan de Amstel zo veel restaurants met verschillende keukens zijn, willen we je daar zoveel mogelijk mensen van laten proeven. Heerlijk eten voor een schappelijke prijs met een lekker drankje erbij,' meldt de organisatie. Brizio koffie en De Vrije Handel staan ook op het festivalterrein om bezoekers te voorzien van lekkere drankjes.

Strippenkaart

Voor de editie van 2022 is een speciale strippenkaart verkijgbaar: bezoekers kunnen zes verschillende gerechten van de deelnemende restaurants proeven, voor de prijs van 5 voor (€37,50,-). De strippenkaarten zijn te koop bij de deelnemende restaurants.

Muziek + Silent Disco + Verrassingsacts

Bij het culinaire feest hoort natuurlijk de beste muziek. Ook dit jaar is er weer een mooie line up met ondere andere Danilo, Live music Session, Johnny & The Gangsters of Love en DJ OneTwo47. Daarnaast kunnen bezoekers een unieke ervaring opdoen in de Silent Disco. Ook komt er een verassingsacts die niet alleen met muziek te maken heeft, voor jong en oud is en de avond afsluit op een onvergetelijke manier.

Ouderkerk Culinair trok in voorgaande jaren (Amstel Zomer Festival) naast veel Ouderkerkers ook veel mensen van buitenaf om de hooggewaardeerde Ouderkerkse keukens te proeven. Voor veel mensen zal het een ouderwets samenkomen zijn met vrienden en bekenden na een lange tijd van niet-feesten. 


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 09:43

Achtste editie Jonas Ohlsson Summerschool in Museum Cobra

Amstelveen - Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli vindt de achtste editie van de Jonas Ohlsson Summerschool plaats in Museum Cobra. Samen met de veelzijdige kunstenaar Jonas Ohlssonkun je je creativiteit ontdekken en je artistieke vaardigheden ontwikkelen. 

Algemeen vandaag 08:59

D66 & VVD willen tempo met realisatie Park Zuid

Amstelveen - D66 en VVD willen dat er voldoende groen is in elke wijk en er ook voldoende ruimte is voor parken. Er worden momenteel verkenningen gedaan naar de mogelijkheden voor een nieuw park in Amstelveen Zuid. D66 en VDD willen dat de verkenning snel wordt afgerond zodat dat de start van de aanleg voor 2030 plaats kan vinden.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:46

Amstelveen van voorheen (411)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 411 een oude prentbriefkaart van de Amsterdamseweg met rechts de Annakerk.

112 gisteren 16:36

Motorscooter uitgebrand op de Beneluxbaan

Amstelveen - Op de Beneluxbaan in Amstelveen is ter hoogte van de oprit bij de Ouderkerkerlaan een motorscooter in brand gevlogen. De bestuurder van de motorscooter kon hem tot stilstand brengen en veilig afstappen. Even later stond het hele voertuig in brand.

Sport gisteren 10:00

Triatleet Wouter Schuit Nederlands kampioen in zijn leeftijdscategorie

Amstelveen - Op vijftienjarige leeftijd vertrekt Wouter (22) met zijn gezin naar Amerika. Hier begint hij met atletiek, en met name het sprinten op de 800 en 1000 meter blijkt favoriet. Eenmaal terug in Nederland zet hij het hardlopen voort bij AV Startbaan. Als hij zijn enkel verzwikt, gaat hij zwemmen en wielrennen om bezig te blijven. Dit gaat zo goed, dat hij alle drie de sporten beoefent en de triathlon ontdekt. Vorige maand liep Wouter zijn eerste NK in de leeftijdscategorie 20-24 jaar. Hij wordt 1e en eindigt als 6e van alle deelnemers. Zijn volgende doel? ‘Eerst het WK in oktober en dan toewerken naar de Olympische Spelen in Los Angeles in 2028.’

Algemeen 13 jul. 2024 10:00

Kimberley Klaver: van actrice naar auteur

Amstelveen - De in Amstelveen geboren Kimberley Klaver (38) was lange tijd als actrice te zien in tv-series als SpangaS, Voetbalvrouwen en Vechtersvrouwen, had rollen in de Nederlandse films Verliefd op Ibiza en F*ck de Liefde 2 en was een tijd te horen als radio-dj bij Qmusic. Inmiddels is ze auteur: in 2022 kwam Zuid moeders breken niet uit, een boek dat in de Bestsellerlijst belandde. Vorige maand verscheen deel 2, Zuid moeders hebben geen geheimen. Ook dit boek werd direct een bestseller.