Pixabay.com

Ouderkerk op 4 juni culinaire hoofdstad: Ouderkerk Culinair

Ouderkerk aan de Amstel - 't Kampje in het hart van Ouderkerk aan de Amstel is zaterdag 4 juni tussen 15.00 uur tot 23.00 uur toneel voor Ouderkerk Culinair. Met volop culinaire hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid.

Tijdens 'Ouderkerk Culinair' staat gezelligheid en smaak voorop:  Ron Gastrobar Indonesia, Loetje, Paardenburg, De Oude Smidse, Heisa en Inidaport verzorgen geweldige hapjes tijdens het culinaire evenement, dat de afgelopen 2 jaar geen doorgang kon vinden door de corona-maatregelen.

Proef Ouderkerk

'Omdat er in Ouderkerk aan de Amstel zo veel restaurants met verschillende keukens zijn, willen we je daar zoveel mogelijk mensen van laten proeven. Heerlijk eten voor een schappelijke prijs met een lekker drankje erbij,' meldt de organisatie. Brizio koffie en De Vrije Handel staan ook op het festivalterrein om bezoekers te voorzien van lekkere drankjes.

Strippenkaart

Voor de editie van 2022 is een speciale strippenkaart verkijgbaar: bezoekers kunnen zes verschillende gerechten van de deelnemende restaurants proeven, voor de prijs van 5 voor (€37,50,-). De strippenkaarten zijn te koop bij de deelnemende restaurants.

Muziek + Silent Disco + Verrassingsacts

Bij het culinaire feest hoort natuurlijk de beste muziek. Ook dit jaar is er weer een mooie line up met ondere andere Danilo, Live music Session, Johnny & The Gangsters of Love en DJ OneTwo47. Daarnaast kunnen bezoekers een unieke ervaring opdoen in de Silent Disco. Ook komt er een verassingsacts die niet alleen met muziek te maken heeft, voor jong en oud is en de avond afsluit op een onvergetelijke manier.

Ouderkerk Culinair trok in voorgaande jaren (Amstel Zomer Festival) naast veel Ouderkerkers ook veel mensen van buitenaf om de hooggewaardeerde Ouderkerkse keukens te proeven. Voor veel mensen zal het een ouderwets samenkomen zijn met vrienden en bekenden na een lange tijd van niet-feesten. 


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.