Davey Photography, Pieter Schilt
112

Ouderkerk opgeschrikt door traumaheli

Ouderkerk - In het centrum van Ouderkerk aan de Amstel is zaterdagmiddag een traumahelikopter ingezet vanwege een medische noodsituatie.

Even na 14.00 kwamen de huldpdiensten massaal ter plaatse aan de Korendragerstraat nabij de Kerkstraat. Naast ambulances, brandweer en politie, werd ook de traumaheli ingezet om assistentie te verlenen.

De vele sirenes trokken de aandacht van diverse omstanders. Hulpdiensten schermden de plek van behandeling, nabij een viskraam, af met schermen en linten. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

112_traumaheli.jpg
Davey Photohgraphy, Pieter Schilt


Meer nieuws

Horeca vandaag 15:12

Einde verhaal voor legendarische Bells Club Amstelveen

Amstelveen - De legendarische Bells Club in Amstelveen gaat definitief zijn deuren sluiten. De (nacht-)club die de afgelopen jaren bekendheid genoot bij veel jongeren was in de jaren 70 en 80 de place to be voor veel Amstelveners, maar vooral ook in trek bij bekende Nederlanders en beroemdheden.

Sport vandaag 15:00

Drive-In Judolessen bij Judoschool Van Dulken: ‘Dit is echt geweldig’

Amstelveen – ‘Super! Na maanden thuiszitten zijn de kinderen enorm enthousiast en het is een prima coronaproof-concept, ook voor ouders.’ De reacties op het initiatief van Ewoud van Dulken van Judoschool Van Dulken om in de parkeergarage van de Schouwburg Drive-In Judolessen te geven zijn overweldigend.

Horeca vandaag 13:56

Terrasweer! Café Het Wapen geeft signaal af

Amstelveen - Café Het Wapen is één van de Amstelveense horecagelegenheden die vandaag een signaal afgeeft door in vol ornaat het terras buiten te zetten. 

Beauty & Mode vandaag 10:58

De Kapper neemt afscheid van filiaal Rijnstraat

Amstelveen/Amsterdam - De Kapper heeft afscheid genomen van het filiaal aan de Rijnstraat 18 in Amsterdam en gaat zich volledig richten op het filiaal aan de Stationsstraat in Amstelveen.