[via Gemeente Amstelveen]

P60 creëert 'huiskamer' voor bewoners Stadshart

Amstelveen - Poppodium P60 heeft de deuren geopend voor bewonersinitiatiefgroep Stadshart, dat op zoek was naar een nieuwe ontmoetings- en activiteitenplek sinds de sluiting van wijkcentrum ‘t Open Hof. Het P60 Café fungeert nu op woensdagen in de ochtend en middag als  huiskamer voor de groep.

In P60 zijn elke woensdag creatieve koffieochtenden en ’s middags wordt er geklaverjast. 

Huiskamer Stadshart

Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg & Welzijn, Pvda) en wethouder Herbert Raat (Cultuur, VVD) legden woensdag bij de opening een kaartje mee.: 'Met deze locatie in P60 hebben we een nieuwe centrale plek gevonden waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten', zegt Van Ballegooijen. 'Als gemeente zijn we blij met deze mooie samenwerking tussen de bewonersinitiatiefgroep Stadshart en P60.

Wethouder Raat vult aan; 'Het is belangrijk dat P60 in deze tijd ook overdag de deuren opengooit voor Amstelveners. P60 is creatief en gaat aan de slag met de ruimte die er is. Dat deze bewonersgroep hier nu op woensdag terecht kan, is een mooie eerste stap.'

Aanmelden

De Huiskamer Stadshart is op elke woensdag open, tussen 10:00-17.00 uur. Voor aanmelden  en meer informatie kunnen bewoners contact opnemen via telefoonnummer: 06-57 55 29 20 of per e-mail naar stadshartbig@hotmail.com.


Meer nieuws

Winkels vandaag 10:00

Nieuw op Kostverlorenhof: Aziatische delicatessenzaak MayVy

Amstelveen - Nog slechts enkele dagen wachten en dan zal delicatessenzaak MayVy haar deuren openen. Op 30 oktober komt wethouder Floor Gordon de winkel officieel openen. Eigenaresse Willow Le nodigt Amstelveners uit om op 30 en 31 oktober de nieuwe winkel te komen ervaren middels een heerlijke proeverij van Aziatische gerechten.

Corona Amstelveen gisteren 14:19

Na brief ook videoboodschap van burgemeester Amstelveen

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft, na een open brief aan alle Amstelveners eerder deze week, ook een videoboodschap uitgedaan aan inwoners, nu het aantal corona-besmettingen onder Amstelveners flink blijft toenemen.