Nuria Perez
Advertorial Zakelijk

Patagonias: Compleet Concept

Amstelveen - Waar ijssalon Patagonias zich na de opening in 2011 al snel ontpopte als hét adres voor handgemaakt, vers en puur Italiaans schepijs, heeft de zaak zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een ijssalon annex patisserie en lunchroom waar liefhebbers van zoet én hartig zich kunnen laven aan huisgemaakte, verse en authentieke producten.

Onbegrensde passie

Met een aanstekelijke en bijna onbegrensde passie voor hun vak vertellen de eigenaren Nuria Perez Villafañe en Ferdinand Dijkstra dat ze nu écht het gevoel hebben met Patagonias een prachtig compleet concept te hebben neergezet. ‘Patagonias is volwassen geworden’, laat Nuria weten. ‘Dat is een ontwikkeling geweest waar we erg trots op zijn. Mede dankzij de feedback van onze klanten, die erg enthousiast waren over ons ijs, maar lieten blijken ook behoefte te hebben aan hartige producten. Omdat bakken en koken echt mijn passie is, vond ik dat een prachtige uitdaging die ik graag ben aangegaan.

De van oorsprong Argentijnse Nuria zit het koken en bakken in het bloed en alles wordt dan ook met veel liefde bereid. Alle recepten zijn ontwikkeld met gezondheid in gedachten en bevatten geen kleur-, geur- en smaakstoffen.

Dat heeft geresulteerd in een grote schare vaste klanten uit Amstelveen én ver daarbuiten. Ruim vijftig soorten Italiaans schepijs, heerlijke kof­ e en taarten, sapjes, shakes en smoothies en een aantrekkelijke lunchkaart met gerechten als empanadas, pizza, quiche en overheerlijke tosti’s. Alle deeg is huisgemaakt, zelfs het brood van de tosti.

Ontmoetingsplek

Duidelijk is dat voor Nuria zuivere en verse ingrediënten belangrijk zijn, maar daarnaast heeft ze met de zaak vooral een sfeer willen creëren waar je je als klant écht welkom voelt. ‘Ik vind het erg belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren’, vertelt de enthousiaste Nuria. ‘Dat gaat zelfs zo ver dat je bij ons taarten kunt bestellen die niet op de kaart staan. Vertel mij maar wat je persoonlijke smaak is, en ik ga graag voor je aan de slag!’ Die persoonlijke benadering en gastvrijheid maakt dat Patagonias voor heel veel mensen meer is geworden dan een plek waar je een overheerlijk ijsje, een tongstrelende hartige snack of een lekker toetje haalt.

Patagonias is een ontmoetingsplek geworden waar ook kinderen zich prima kunnen vermaken in de uitgebreide speelhoek. En waar je heerlijk met vrienden of familie op het terras onder verwarmde lampen kunt genieten van je bestelling. ‘En vooral onze toetjes zijn enorm populair. ‘We worden wel eens ‘de toetjeswinkel’ van Amstelveen genoemd.’

Patagonias is elke dag geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Patagonias | Johannes Calvijnlaan 12 | Telefoon 020 640 04 22 | WhatsApp 06 18 38 72 74 | info@patagonias.nl | www.patagonias.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.