Nuria Perez
Advertorial Zakelijk

Patagonias: Compleet Concept

Amstelveen - Waar ijssalon Patagonias zich na de opening in 2011 al snel ontpopte als hét adres voor handgemaakt, vers en puur Italiaans schepijs, heeft de zaak zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een ijssalon annex patisserie en lunchroom waar liefhebbers van zoet én hartig zich kunnen laven aan huisgemaakte, verse en authentieke producten.

Onbegrensde passie

Met een aanstekelijke en bijna onbegrensde passie voor hun vak vertellen de eigenaren Nuria Perez Villafañe en Ferdinand Dijkstra dat ze nu écht het gevoel hebben met Patagonias een prachtig compleet concept te hebben neergezet. ‘Patagonias is volwassen geworden’, laat Nuria weten. ‘Dat is een ontwikkeling geweest waar we erg trots op zijn. Mede dankzij de feedback van onze klanten, die erg enthousiast waren over ons ijs, maar lieten blijken ook behoefte te hebben aan hartige producten. Omdat bakken en koken echt mijn passie is, vond ik dat een prachtige uitdaging die ik graag ben aangegaan.

De van oorsprong Argentijnse Nuria zit het koken en bakken in het bloed en alles wordt dan ook met veel liefde bereid. Alle recepten zijn ontwikkeld met gezondheid in gedachten en bevatten geen kleur-, geur- en smaakstoffen.

Dat heeft geresulteerd in een grote schare vaste klanten uit Amstelveen én ver daarbuiten. Ruim vijftig soorten Italiaans schepijs, heerlijke kof­ e en taarten, sapjes, shakes en smoothies en een aantrekkelijke lunchkaart met gerechten als empanadas, pizza, quiche en overheerlijke tosti’s. Alle deeg is huisgemaakt, zelfs het brood van de tosti.

Ontmoetingsplek

Duidelijk is dat voor Nuria zuivere en verse ingrediënten belangrijk zijn, maar daarnaast heeft ze met de zaak vooral een sfeer willen creëren waar je je als klant écht welkom voelt. ‘Ik vind het erg belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren’, vertelt de enthousiaste Nuria. ‘Dat gaat zelfs zo ver dat je bij ons taarten kunt bestellen die niet op de kaart staan. Vertel mij maar wat je persoonlijke smaak is, en ik ga graag voor je aan de slag!’ Die persoonlijke benadering en gastvrijheid maakt dat Patagonias voor heel veel mensen meer is geworden dan een plek waar je een overheerlijk ijsje, een tongstrelende hartige snack of een lekker toetje haalt.

Patagonias is een ontmoetingsplek geworden waar ook kinderen zich prima kunnen vermaken in de uitgebreide speelhoek. En waar je heerlijk met vrienden of familie op het terras onder verwarmde lampen kunt genieten van je bestelling. ‘En vooral onze toetjes zijn enorm populair. ‘We worden wel eens ‘de toetjeswinkel’ van Amstelveen genoemd.’

Patagonias is elke dag geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Patagonias | Johannes Calvijnlaan 12 | Telefoon 020 640 04 22 | WhatsApp 06 18 38 72 74 | info@patagonias.nl | www.patagonias.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.