Advertorial Winkels

Patagonias: prachtige ijstaarten, smakelijk ijs en mooie cakes

Amstelveen - Ben je op zoek naar een nagerecht voor jouw feestelijke diner of zoek je heerlijke zoete lekkernij bij de koffie? Bij Patagonias kun je terecht voor prachtige ijstaarten, smakelijk ijs en mooie cakes. Het is dan ook zeker dat je hier ook voor de feestdagen zult slagen.

De smakelijke vitrine aan de Johannes Calvijnlijn doet het water je in de mond lopen. Alle cakes, soorten ijs en taarten zijn eigen recepten van eigenaresse Nuria (links op de foto). ‘We vinden het leuk om nieuwe smaken te combineren en gaan dan ook graag aan de slag met speci­fieke vragen van klanten’, vertelt ze enthousiast.

Ambachtelijk & vers

Het allerbelangrijkst voor Nuria is dat producten vers zijn en uit eigen keuken komen. ‘Wij maken alles zelf en dat proef je’, vertelt Nuria, terwijl ze wat lekkernijen laat zien. Wij maken cakes die bekend staan om de rijke smaken. Zo maak ik chocoladecake en mousse op basis van echte chocolade, dat gaan je gasten ook zeker proeven.’

Diversiteit

Dat Patagonias veel meer is dan een ijssalon weten we inmiddels. Maar ook voor de liefhebbers van hartig is er een ruim aanbod. ‘Wij serveren de lekkerste kof­fie en voeren een mooie lunchkaart’, legt Nuria uit. En als je om 17:30 zin hebt in lunch, dan is dat prima.’

Ook de lunchgerechten zijn allemaal huisgemaakt. ‘We verkopen zelfgemaakte pizza’s, quiches, sandwiches en tosti’s. En aan alle producten geef ik mijn eigen twist. Ik ben blij dat we inmiddels zo’n breed assortiment kunnen aanbieden en dat we alle klanten blij kunnen maken.’

Publicatie

Dat Nuria verstand heeft van zaken, blijkt uit het feit dat enkele van haar recepten zijn gepubliceerd in een smakelijk bakboek genaamd ‘Mooncake’. Jonneke de Zeeuw, foodblogger van het jaar, ontdekt in dit boek culinaire verborgen pareltjes in Nederland en verder weg en deelt hun recepten. En dus ook die van Nuria. ‘Ik ben ontzettend trots op deze publicatie’, vertelt ze, met het bakboek in handen. Kortom: loop vooral (zeker voor de feestdagen!) even binnen bij Patagonias. En wil je graag vers ijs serveren tijdens kerst of oudjaar, dan heeft Nuria ook nog een mooie actie.

Bij aankoop van een liter ijs, krijg je een kwartliter gratis. ‘Ook wij geven graag iets weg tijdens de feestdagen’, eindigt de eigenaresse. Patagonias is het hele jaar geopend (met uitzondering van 1e & 2e kerstdag en 1 januari). Voor speciale wensen kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers.

Patagonias
Johannes Calvijnlaan 12
Telefoon 020 640 04 22
WhatsApp 06 18 38 72 74
info@patagonias.nl
www.patagonias.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 35, December 2018]

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.