Davey Photography, Davey Baas
112

Politie-actie in Keizer Karelpark met agenten in kogelwerende vesten

Amstelveen - De politie houdt vrijdagavond een onderzoeksactie in de omgeving van de Keizer Karelweg/Populierenlaan in de wijk Keizer Karelpark. Een politieheli werd ingezet en op straat lopen agenten met kogelwerende vesten.

De politie kwam omstreeks half tien met diverse eenheden ter plaatse in de omgeving van de Keizer Karelflat en op diverse plekken staan politievoertuigen.

De politie bevestigt dat vrijdagavond een actie gaande is, maar kan daar vanavond geen specifieke mededelingen over doen omwille van het lopende onderzoek. Informatie over de actie volgt vermoedelijk later.

 Er is in ieder geval geen Burgernetmelding uitgegaan van een incident in de betreffende omgeving.

politie_wijk_kkp_dpdb2jpg.jpg

politiebus_112.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.