Davey Photography, Davey Baas
112

Politie af op vechtpartij tussen jongeren; maar vechtersbazen gevlogen

Amstelveen - De politie is zaterdagavond met meerdere eenheden uitgerukt vanwege een melding van een flinke vechtpartij tussen jongeren aan Zonnesteinhof, nabij de Burgemeester Haspelslaan.

De politie kwam met diverse manschappen en materieel (waaronder de noodhulpauto) met spoed ter plaatse, maar de vechtersbazen bleken al gevlogen.

De politie kamde de omgeving uit en zette onder andere een hondengeleider in, maar zonder resultaat: er werd niemand aangetroffen. Volgens getuigen zouden circa zes jongeren slaags zijn geraakt en zijn weggerend toen de politie kwam.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.