Politie.nl
112

Politie nog steeds op zoek naar supermarktbeuker Amstelveen

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft opnieuw een oproep gedaan in de hoop te achterhalen wie de persoon is die in december vorig jaar een supermarktklant knock-out sloeg in een Albert Heijn-filiaal aan de Rembrandtweg in Amstelveen.

De verdachte is nog altijd niet getraceerd en de politie roept via social media nu opnieuw de hulp in van het publiek.

De mishandeling vond plaats op 4 december 2021. De onbekende man sloeg daar, na een ogenschijnlijk onschuldige botsing in een gangpad, een 44-jarige supermarktklant meerdere keren in zijn gezicht, waarop het slachtoffer na een derde vuistslag in zijn gezicht korte tijd out ging.

De Amsterdamse stadszender AT5 besteedde begin juni ook al aandacht aan de mishandeling in Bureau 020.

Mensen die meer weten over de zaak of de verdachte op de beelden herkennen wordt verzocht contact op te nemen met de Opsporingstiplijn 0800 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen 8 aug. 2022 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.