VTF
112

Politie zoekt getuigen van steekpartij Amsterdamse bos

Amstelveen - Hoewel een 31-jarige man zich heeft gemeld als dader van een steekpartij gisterenavond in het Amsterdamse bos, is de politie op zoek naar getuigen van het voorval.

Bij het steekincident, op woensdagavond 25 maart, raakte een 29-jarige Amsterdammer gewond. De vermoedelijke dader blijkt zich later zelf bij een politiebureau te hebben gemeld, meldt de politie.

Meerdere steekwonden
Het slachtoffer belde rond 21.30 uur 112 met de mededeling dat hij in elkaar was geslagen door iemand met wie hij een afspraak had in het Amsterdamse bos. Agenten troffen de man Amsterdammer met meerdere steekwonden en schrammen aan. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Iets voor middernacht meldde een 31-jarige man zich bij een politiebureau als dader, Hij verklaarde eerder op de avond iemand neergestoken te hebben. De verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.

Getuigenoproep
Ondanks de aanhouding is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die vlak voor of na het steekincident misschien iets gezien of gehoord in de omgeving van de Duizendmeterweg dat met het incient te maken kan hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.