Porsche en BMW in vlammen op in Amstelveen Noord

Amstelveen - Twee personenauto's, een BMW X5 en een Porsche Panamera, zijn in de nacht van maandag op dinsdag zwaar beschadigd geraakt bij een brand aan de Charlotte van Montpensierlaan in Amstelveen Noord.

De brand zou mogelijk zijn ontstaan door zwaar (illegaal) vuurwerk. Bewoners hoorden voorafgaand aan de brand, rond half 1 in de nacht, een harde knal. De brandweer kwam met grote spoed ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat beide wagens zwaar beschadigd raakten. Een derde auto, een Peugeot 208, liep lichte schade op. 

Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.

Foto boven: PR / Foto onder: VTF, Vivian Tusveld


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.