Tim Wagelaar

PvdA Amstelveen organiseert groot verkiezingsevenement op Uilenstede

Amstelveen - In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen organiseert de PvdA op 2 maart een groot verkiezingsevenement op Uilenstede. De avond wordt georganiseerd door Uilenstedenaar Tim Wagelaar (22) die op de vierde plaats van de Noord-Hollandse PvdA-lijst staat.

Belang van verkiezingen

Tijdens de avond zullen twee kandidaten voor de Eerste Kamer, Gabriël van Rosmalen en Monique Bekkenutte, spreken over het belang van die verkiezingen. De PvdA-lijsttrekker voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht, Bea de Buisonjé, licht toe wat er op het spel staat bij de waterschappen. Wethouder Marijn van Ballegooijen zal verder in gaan op de Amstelveense situatie. De avond wordt aan elkaar gepraat door Tim Wagelaar.

Feestelijke avond

Naast de praatjes is het de bedoeling om er een gezellige en feestelijke avond van te maken. 'Het is eigenlijk een groot voorrecht dat we 15 maart weer voor maar liefst drie bestuurslagen naar de stembus mogen. Dat mag best gevierd worden', aldus Tim Wagelaar. Daarom wordt er die avond ook een pubquiz over de verkiezingen georganiseerd en is er een borrel met live muziek van de band de Gillende Keukenmannen. Iedereen is van harte welkom, ook mensen die niet op Uilenstede wonen of geen lid zijn van de PvdA.

Het evenement vindt plaats in Upper East (Laan van Kronenburg 7a) op 2 maart om 20:00. De avond is gratis toegankelijk.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.