Davey Photography, Davey Baas

R-net bus in de penarie in Middenhoven

Amstelveen - Een elektrische R-net bus is zondag aan het einde van de middag vast komen te zitten aan de Dr. Willem Dreesweg in Middenhoven.

De chauffeur kwam met de bus klem te zitten ter hoogte van restaurant Fussia, vermoedelijk door een mislukte keeractie. De bus zakte na diverse manoeuvres weg in de zachte berm en ging niet meer voor of achter uit.

Het is niet voor het eerst dat een chauffeur zich op deze plek vast rijdt met een R-netbus.

rnet bus dreesweg vast dpdb201122.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De bus blokkeerde het fiets- en voetpad en een deel van de rijbaan en moest door een bergingsbedrijf uit de ongelukkige positie worden bevrijd.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:59

Kunstfotograaf Jimmy Nelson komt naar Libris Venstra

Amstelveen - Naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Between the Sea and the Sky komt kunstfotograaf Jimmy Nelson op donderdag 8 december naar Libris Venstra aan het Stadsplein. Jimmy zal in het kort vertellen over zijn boek en daarna signeren.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:16

Amstelveen van voorheen (327)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 327 een oude foto van de Stationsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.