Davey Photography, Davey Baas

R-net bus in de penarie in Middenhoven

Amstelveen - Een elektrische R-net bus is zondag aan het einde van de middag vast komen te zitten aan de Dr. Willem Dreesweg in Middenhoven.

De chauffeur kwam met de bus klem te zitten ter hoogte van restaurant Fussia, vermoedelijk door een mislukte keeractie. De bus zakte na diverse manoeuvres weg in de zachte berm en ging niet meer voor of achter uit.

Het is niet voor het eerst dat een chauffeur zich op deze plek vast rijdt met een R-netbus.

rnet bus dreesweg vast dpdb201122.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De bus blokkeerde het fiets- en voetpad en een deel van de rijbaan en moest door een bergingsbedrijf uit de ongelukkige positie worden bevrijd.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:00

Landijsbaan Amstelveen zo lek als een mandje: groot onderhoud op lange baan geschoven

Amstelveen - Het is dat er voorlopig geen vorst wordt verwacht, maar de landijsbaan aan de Noordelijke Poeloever in Amstelveen is lek en verkeert in slechte staat. De dijken rond de baan vertonen naast lekken ook verzakkingen. De baan is toe aan groot onderhoud, maar dat is door de gemeente op de lange baan geschoven. Zandzakken kunnen eventueel soelaas gaan bieden.

Sport vandaag 12:53

ARC, Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen genomineerden voor Vereniging van het jaar

Amstelveen - Rugbyclub ARC, roeivereniging Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen zijn genomineerd voor de Amstelveense Vereniging van het Jaar 2023. Vrijdag 9 februari 2024 wordt tijdens het Amstelveen Sportgala bekend gemaakt welke vereniging zich Vereniging van het Jaar 2023 mag noemen en naast eeuwige roem de wisselbeker plus een cheque ter waarde van € 2.500,- in ontvangst mag nemen.