'Rookruimte poppodium P60 moet verdwijnen'

'Rookruimte poppodium P60 moet verdwijnen'

Amstelveen - Nadat zanger Huub van der Lubbe van De Dijk tijdens een concert in P60 al zijn verbazing uitte over de rookruimte in het Amstelveense poppodium, zijn GroenLinks en VVD in Amstelveen ook van mening dat de rookruimte moet verdwijnen.


- Lees verder onder deze advertentie -

GroenLinks en VVD melden in een persbericht dat zij afgelopen week tijdens de gemeentelijke commissievergadering 'Commissie Burger & Samenleving' gezamenlijk vragen hebben gesteld over de rookruimte in P60.

'De flinke rookruimte is gelegen op een van de beste plaatsen in de concertzaal van P60. Dit is een vreemde boodschap naar de jongeren die P60 bezoeken', vindt VVD-raadslid Bas Zwart. 'Tijdens het recente concert van De Dijk deelde zanger Huub van der Lubbe zelfs zijn verbazing hierover met het publiek.' 

Zwart meldt dat wethouder Herbert Raat heeft laten weten dat er inmiddels al overleg is geweest met P60 en dat de rookruimte moet verdwijnen.

Ilika Polderman van GroenLinks voegt toe dat haar partij verheugd is over de toezegging van de wethouder: 'We zijn blij dat zowel P60 als de wethouder inzien dat de rookruimte in P60 moet verdwijnen. Dit is een mooie stap richting een rookvrije generatie.'

Foto: Ilika Polderman (GL Amstelveen) en Bas Zwart (VVD Amstelveen).


Reacties